• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

мезотерапия

мезотерапия

мезотерапия

Мезотерапия

Кои са предимствата на мезотерапията?

При положение че вече посочихме най-важните от приложенията на мезотерапията, стана времето да видим и нейните най-големи преимущества за клиента/ всеки клиент. Преимуществата имат старт почват от всъщност нетрудната за за инжектиране и без болка процедура на поставяне на мезотерапията, и стигат до чудесните постижения за кожата и човешкия външен вид, които тя носи. Припомнете си още веднъж защо мезотерапията се явява най-добрият избор за вас:

1. Мезотерапия: безболезнена процедура – това, което се оказва мезотерапията, е слагане полезни вещества в проблемна област от лицето и тялото. Въпросната манипулация е проста за правене и едновременно съвършено лека за клиента. Това е и причината няма нужда да се притеснявате от усещане на болки или разни досадни усещания по време на мезотерапията. Онова, което е възможно да усетите, е леко боцкане или усещане за парене на мястото, където е поставена инжекцията.

2. Мезотерапия: липса на риск за здравето ни – добавяме безспорно нужно превъзходство на мезотерапията, което трябва да знаете. Мезотерапията не се свързва с абсолютно никакви важни странични реакции или опасни моменти. Хиалуроновото вещество, витамините и общо подхранващите субстанции, нужни за мезотерапията, са безопасни за човешкото здраве и се приемат безпрепятствено от него. Така че е малка вероятността от поява на непоносимост и сродни неискани последици.

3. Мезотерапия: потребност – много ясно, ефективността е неотменната особеностза всяка естетична процедура. Абсолютно сигурно е, че мезотерапията ще ви удовлетвори. Манипулацията по мезотерапия се оказва подходящо средство за продоляване на какви ли не кожни неприятности – започвайки от стареенето и дефицит на гъвкавост, и достигайки до пъпки, петна по кожата и неприятни оцветявания. В допълнение, мезотерапията върши отлична работа в посока намаляване на излишните килограми и пребразуване на здравето ни и здравословното положение на различни области от всяко тяло. Като се изключи дали се има предвид кожата по лието или пък най-различни места от тялото, мезотерапията дава пълна гаранция за добри и смислени последствия.

4. Мезотерапия: допълнителни облаги – както видяхте в точката „Мезотерапия – основни признаци и употреби“, мезотерапията може да бъде в подкрепа на вашите тела в много аспекти. Заради това, избирайки мезотерапия за заличаване на червенини и оцветявания, вие ще придобиете и допълнителни благоприятни резултати. Ясно е, мезотерапията насърчава по-качественото кръвообращение към работената област. В плюс, може още мезотерапията да изиграе значителна роля за излекуването на разни болки и мускулни проблеми в тази област. Избирайки мезотерапията, вие тръгвате към правенето на силно, очертано и хармонично тяло.

5. Мезотерапия: резултати с дълготрайност – по-често резултатите от мезотерапията са ясни в най-кратък срок седмица-две след първата процедура. Според проблема, който се оздравява, се препоръчват максимум две манипулации по мезотерапия за 12 месеца. Всяка от манипулациите по мезотерапия се съпътства от подобрителни терапии през няколко месеца. Мезотерапията гарантира категорично дълговременни успехи към цялостния вид на кожата. За да постигнете това вие трябва да се постараете. Дълготрайните успехи от мезотерапията вървят паралелно със съобразяване с храната и поддържане на здравословен начин на живот от клиента. Затова препоръчваме да бъдете сериозни към здравето ви, за да получите наистина максимален ефект от мезотерапията като процес.

мезотерапия 1
мезотерапия

Какви са рискованостите за доверяване на мезотерапия?

Както за общо взето всички/ за повечето сесии, за мезотерапията също са известни малко на брой опасности. Отнасят се основно за частни случаи: жени в бременност и жени в процес на кърмене, които живеят с онкологични заболявания и страдащи от постоянно сърцебиене или изпадане в безсъзнание. При този тип хора не се съветва използването на мезотерапията като вариант. Също се ясни и други варианти, за които задължително трябва да обсъдите с избрания от вас специалист. Част от тях са познати алергии или пък лекуване със вещества със съдоразширяващи свойства. При положение че се отнасят до вас, споделете ги с лекаря, за да успеете да обсъдите заедно шансовете и рисковете при хипотетично използване на процедура по мезотерапия.

мезотерапия 2
мезотерапия

Мезотерапията – добра дейност за лице и тяло

Обикновено техниките по мезотерапия биват две разновидности – за физиономията и за тялото. И все пак мезотерапията за лице е съвместима към подхранване и стимулиране на лицевата част, дарявайки ѝ здравословен и естетичен лик. Също така, мезотерапията за тяло включва и други полезни функции, в това число подсилване горенето на мазнини. И в текста да научим важните данни, които трябва да знаете за двата вида мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – този вид мезотерапия работи за лицевата кожа, областта на деколтето. Основната ѝ цел е да предостави на тези зони ценните витамини, минерали и други полезни вещества . Нима е нужна мезотерапията за вашето лице? Не забравяйте, че с годините по лицето излизат разнообразни бръчици. Въпросните биха били да кажем увисване на кожата, недостиг на нейния свеж вид, подмяна на тона и, разбира се, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви помогне да заобиколите тези ужасни последици и да удължите свежия и привлекателен външен вид на вашия лик. Ефектите от използването на мезотерапията за вашето лице гарантират дълго подобряване на вида на кожата, отстраняване на фини бръчки, а също и премахване на досадните торбички и очни кръгове. Едно малко чудо, оформящо лицевата кожа да придобие вид едва ли не като съвсем здраво.

2. Мезотерапия за тяло – вече знаете, мезотерапията за тяло е различна от гореописаната по своята задача и употреби. Тя е насочена по-скоро към смъкване на мазнините и дооформяне на желаната част от вашето тяло в желания вид и форма. Въпросният процес действа съсредоточавайки се върху алфа – и бета – рецепторите на клетките, отговарящи за мазнините. Можем да ви опишем по най-простия възможен начин какви точно са функците на гореспоменатите рецептори. Може би знаете, че същите имат функции като начална и крайна врата за мазнините. Иначе през алфа – рецепторите мастните клетки взимат мазнини за по-натам, докато бета – рецепторите извеждат мазнините само когато тялото ни има нужда от още количество енергийни сили . И тук именно изиграва своята роля мезотерапията като практика. Инжектираните чрез мезотерапията полезни вещества стимулират активността на бета – рецепторите за постигане на отърваване от на мазнините и ,разбира се, спират повторното завръщане на мазнини в съответните клетки чрез алфа – рецепторите. Така се осъществяват редица радващи за човек резултати. Спрямо пространството на слагане на мезотерапията, тези положителни последици може да съдържат отслабване и скулптуриране на пресата, бедрената област, задника или областта на ръцете. В допълнение, чрез мезотерапията ще се достигне до махане на целулита и спадане на нашите мерки. И ако бленувате за хубаво и мускулесто тяло, мезотерапията ще ви свърши работа за постигане на целта ви.

мезотерапия 3
мезотерапия

Съдържа ли се заплаха от възникване на странични неприятности от мезотерапията?

Мезотерапията не носи заплаха от формиране на големи алергични реакции за клиента. Фактически практиката по мезотерапия се реализира с изключително малка игла, елиминираща изгледите за забелязващи се и трайни наранявания на която и да е кожа. Е, че може да се забележат дребни зачервени участъци, синки или повече зони на усещане на кожата. Все пак става дума за недълги реакции, които тотално се заличават в рамките на няколко дни. За алергични отговори въобще не може да става въпрос, затова защоро в мезотерапията се използват киселина с хиалурон, ценни субстанции, които са тотално сигурни за всеки и се възприемат от него много добре.

мезотерапия 4
мезотерапия

Основни въпроси относно мезотерапията

Финално приключваме и с популярни въпроси за мезотерапията, които най-често се задават от всички наши клиенти. Те касаят същностната част на самата манипулация по мезотерапия, неприятните ефекти и противопоказанията за прилагането ѝ , а също и качествата на слаганите в нея субстанции. Научете в сега най-пълната информация, която ви е необходима за мезотерапията.

мезотерапия 5
мезотерапия

На каква бройка техники по мезотерапия е добре да заложим?

Често манипулациите по мезотерапия се вършат в пакети от до три за лицето и минимум 4 и максимум 10 за тялото . Ясно е, екзактната сума на същите процедури се обвързва основно от вашите индивидуални характеристики и нужди. Времевата пауза за практиките по мезотерапия се движи до максимум 3 седмици. След финализиране на един сеанс по мезотерапия с вече уговорените на брой сеанси, нова такава се прави поне след половин година. Сериозно обсъдете с вашия специалист сумата на сеансите по мезотерапия и най-вероятните финални ефекти. Също уточнете график за тяхното правене, която да кореспондира както на вашия личен график и взискателности, а също и на клаузите за качество на мезотерапията.

мезотерапия 6
мезотерапия

Каква е ролята на хиалуроновото вещество в мезотерапията?

Както няколко пъти вече казахме до този момент, съвкупно с всички необходими субстанции, в мезотерапията се използва и хиалурон. Въпросната се оказва много чудесна алтернатива не изключително за мезотерапията, но и за всякакви технологии в разкрасителната козметична индустрия. Причините за това са няколко. На първо място, киселината с хиалурон е категорично естествена субстанция, която се образува от нашето тяло при нормални условия. Също така същата се състои от отлични свойства по отношение поддържане на овлажняването на кожата, повишаване на нейната еластичност и отлагане на застаряването. Вижте главните особености на хиалуроновото вещество, които превръщат ползването ѝ в мезотерапията така удобно за клиента:

1. Безопасна никого – хиалуроновата киселина е субстанция, която се образува в тялото на всеки от нас. Това прави нейното инжектиране едновременно с мезотерапията изцяло сигурно. Тази киселина се приема особено безпроблемно от нашите тела и не поражда никакви сериозни реакции от алергии или нежелани последствия. А защо всъщност е нужно на нас вливането на киселина с хиалурон посредством мезотерапия или различни козметични терапии? За съжаление с годините процесът на получаване на хиалурон, за който ви разказахме, значително се забавя. По този начин се отразява отрицателно на външния вид, здравината и хидратацията на кожата. Даването на допълнително хиалуронова киселинна субстанция посредством мезотерапията спомага за задържане на младежките качества на кожата и справяне с различни несъвършенства на кожата.

2. Бързи и качествени последици – вкарването на хиалуроновото вещество в мезотерапията и разните козметични процедури дава видими и полезни следствия за дадения човек спрямо вида на неговата кожа. Съответните скоростни и качествени резултати са получавани при разнообразни изпълнения на хиалуроновото вещество в това отношение. Независимо дали се касае за цялостно подмладяване и освежаване на кожата, по-качественото ѝ овлажняване или пък отстраняване на различни видове бръчки, хиалуроновата киселинна субстанция ще ви свърши отлична работа. Точно тези особености на хиалуроновото вещество я правят така желана и приложима в процедурите по мезотерапия. Абсолютно сигурно е, че мезотерапията с хиалурон ще ви гарантира търсените следствия и ще подобри много цялостния изглед на всяка кожа.

3. Пазене на позитивния ефект – друго твърде важно умение на хиалуроновото вещество, каращо я да бъде изключително подходяща за мезотерапия и различни процедури на козметиката. Позитивното действие на хиалуронът върху всяка кожа е валидна за особено дълго време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След приключването на този период, без никакъв проблем може да се реализира нова процедура по мезотерапия или всяка друга процедура на козметиката с присъствие на хиалуроново вещество, за да се удължи здравословният и хубав вид на кожата.

4. Просто и неусетно прилагане – и за финал, процесът по слагане на хиалуроновото вещество в организма ни е безспорно прост и паралелно без болка за хората. В повечето ситуации той се случва за 15-ина минути. Дори и в случай че става дума за мезотерапия, запълване на бръчки или други процедури с хиалуронова киселина, няма наличие на силна болка или неприятно усеане за хората. Както разбрахте, по изключение може да усетите леко убождане или чувство за парене на въпросното място. Тези последствия доказано заглъхват почти веднага след края на сеанса.

В Аестетика клиник можете да сте изцяло сигурни за ефективността и защитеността на прилаганите процедури по мезотерапия. Нашите професионалисти се отличават с доказани умения и богат опит в областта, а продуктите, които използваме за мезотерапията, са само и единствено от най-високо качество. Елате в Аестетика клиник и ще получите най-добри ефекти спрямо сияния и хармоничен външен изглед на вашата кожа!

Мезотерапия
Кои са предимствата на мезотерапията?
Какви са рискованостите за доверяване на мезотерапия?
Мезотерапията – добра дейност за лице и тяло
Съдържа ли се заплаха от възникване на странични неприятности от мезотерапията?
Основни въпроси относно мезотерапията
На каква бройка техники по мезотерапия е добре да заложим?
Каква е ролята на хиалуроновото вещество в мезотерапията?