• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

хладилници

хладилници

хладилници

Хладилниците – нужни и все по-интелигентни

Вече не ни прави впечатление тихото съществуване на хладилниците у нас, затова има моменти, в които забравяме колко са ценни и се досещаме колко са ни нужни в мига, когато се повредят. Това са моментите, в които първоначално се гневим, след това се паникьосваме, а накрая се сещаме, че нито сме искали да поддържаме хладилниците си, нито сме сме се впечатлявали от „предупрежденията“, които са ни давали, че нещо се е развалило. Е, рано или късно семействата си купуват нови хладилници. Ако и вие сте на този важен етап от живота си, всички от Top Market сме подготвени, за да ви съпроводим през процеса за купуване на хладилници, до изясняването на всички детайли и електронното пазаруване.

Щом имате нужда от нови хладилници, екипът на Top Market е на разположение . Но първо нека ви запознаем с малко полезна информация.

На нашия сайт можете да откриете всякакви хладилници

В богатия ни асортимент ще забележите хладилници с долна и горна камера, хладилници с възможност за една врата, Side by Side хладилници, хладилници , подходящи да бъдат вградени и, логично, охлаждащи витрини. Както с всичко, което предлагаме,, и в този случай сме се потрудили да покажем артикулите на широка гама организации, за да позволим колкото се може по-голям избор за всеки човек. Нормално, и при хладилниците имаме всички възможности за филтриране от нашия онлайн магазин, помагащи за точни резултати. Тяхната цел е всеки купувач да решава каква селекция от продукти да му се показват.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

При нас има разнообразни начини за закупуването на хладилниците

След като сте харесали конкретен модел и имате готовност да го закупите от е-магазина ни, чрез системата ни получавате различни опции за заплащане. Имате опция да купите хладилниците чрез плащане по банков път или чрез вашите дебитни или кредитни карти. Важно е да знаете, че, в случай че използвате „Наложен платеж“, ще трябва да платите на куриера, който ще дойде. Ако пък решите, че ви е по-изгодни да разсрочите покупката си, можете да го направите, като изберете банка и вноските, които предпочитате. Вече се убедихте, че позволяваме на всички да избират онова, което им се ще така, както искат. Щяхме да пропуснем – доставката на хладилници както и на всички артикули е безплатна!

Знаете ли кои са препоръчителните температурни норми за оптимална работа хладилниците

Чудили ли сте се каква е нормата за градусите в кухненското пространство, например, за да се допусне хладилниците, в които разполагате, да действат ефективно? Това е и отговорът – идеално е температурната граница да е е между 10 и 30 градуса по Целзий. По този начин хладилниците „виреят“ перфектно и съответно работят на най-високо ниво.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Топ шест храни, които да не държите в хладилници

Уви, свикнали сме да прибираме всичко в хладилниците, вече се разбра, че има продукти, за които е по-добре да останат отвън. Е, ако държим да запазим качествата и свежестта им. Запознахме се подробно и сега ви предлагаме топ шест на храните, които масово пъхаме в хладилниците, но за които препоръчваме да са извън хладилник. Ето ги и тях:

1. Готовата салата – на всички ни се случва да оставим салата. И почти винаги, за да да не я хвърляме, се сещаме да я занесем в хладилниците. Това е погрешно! Ако направим така, свежестта ѝ ще изчезне, а и има заплаха да умиришем хладилниците гадно.

2. Домати – ако искате да запазите хранителните вещества в доматите, и на специалния им вкус, не ги прибирайте в хладилниците, най-добре ги дръжте на стайна температура.

3. Домашен хляб – истината е, че питките, държани в хладилниците, много по-бързо губят свежестта си.

4. Авокадо – ако не стои в хладилниците, авокадото ще зрее както трябва и ще се задържи повече време.

5. Чесън – мястото на чесъна не е в хладилниците, а на проветрение.

6. Мед – вслушайте се в съвета ни и пренесете всички опаковки мед от хладилниците и ги приберете в някой шкаф.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

Ще купувате хладилници или други артикули от раздел бяла техника? Обадете ни се в този момент!

Нашите специалисти винаги ще отговорят на вашите въпроси или ще ви посъветват за хладилниците. Ако се затруднявате да изберете кой от вашите фаворити хладилници да поръчате, колебаете се какви са предимствата им спрямо други или просто трябва да уточните някакви подробности, недейте да се колебаете, а задайте въпросите си на нашия екип. Съществуват най-различни начини – вие решавате. За всички питания около хладилници или друг вид техника моете да се свържете с нас на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а при положение че въпросите ви са за ресор Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Защото хладилниците са потребни, вече пестят енергия и някои дори са смарт джаджи , би било добре ние да помислим върху какво ни е отношението към тях. Трябва да усетим наложителността от висок клас хладилник и изгодите за начина ни на живот, които поднася той. Разгледайте хладилниците в Top Market и вземете този, който ви е впечатлил. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – нужни и все по-интелигентни
На нашия сайт можете да откриете всякакви хладилници
При нас има разнообразни начини за закупуването на хладилниците
Знаете ли кои са препоръчителните температурни норми за оптимална работа хладилниците
Топ шест храни, които да не държите в хладилници
Ще купувате хладилници или други артикули от раздел бяла техника? Обадете ни се в този момент!