• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

детски рокли

детски рокли

admin / August 10, 2018

 

Пролетни трепети в актуалните за детски рокли

С удоволствие ще ви предложим последната серия детски рокли на марката , създадена от меки и удобни десени ставащи за всекидневни предизвикателства, както и за официални дни. Закачливостта на детайлите ще ви накара да се потопите в приказен свят от приключения и да се побъркате по пролетните детски рокли.

Изненада за вашето дете

Със закупуването на която и да е рокля от пролетната колекция на „Точици“ ще получите , под формата на етикет от вътрешната страна, спомен – лепенка подреждаща се в вълшебен пъзел. Изображението е подбрано съобразно с външния вид на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

Кои са „Точици“?

„Точици“ е бранд актуални детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето изпитва необходимост . Вече над десет години продължават да удивяват с класни и красиви дрехи на добри цени. Както всеки нов сезон и тази година новите модели са сътворени от детски рокли за младите госпожици и официални ансамбли за момчетата .

Как ще успеем да ги потърсим?

Поредица от магазини в в територията на цяла България и виртуалния сайт за пазар ни дават изобилен набор от продукти за визията на най-малките от 0 до 14-годишна възраст, също и играчки, помагащи на абстрактните мисли в миговете на лудориите . Можем да да закупим всичко – от бельо, пижами и анцузи до изкусни детски рокли и костюми съчетани с подходящите аксесоари за този сезон . Играчките, като най-скъпи детски другари , са поставени на почитно място в магазините .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

По-специални детски рокли

Специалните моменти и бляскави събития имат нужда и от безкомпромисно отношение в търсенето на външен вид за малчоганите . Не поемайте риск в пазаруването за важните дни на своята пеперудка с примирявайки се с каквото и да е . Вечерните рокли на „Точици“ сътворяват изискан външен вид , без компромиси в качеството . Изискано предложение е модела от колекцията с бели цветове от рози. Този тип е с голи рамене, със странично закопчаване на от задната страна. Фината памучна материя обещава комфорт . Потърсете и други разновидности в зелено и бордо. Друга невероятна идея за празнична визия са дантелените модели . Горната част е с къс ръкав, а дължината на плата фриволно се спуска под коляното. Като допълнение към модела може да добавите уникална дантелена шапка, добре прилягаща на усмивките и емоциите във вашия празничен ден. Малко неповторимо предложение са моделите детски рокли с воали представени в два модела в колекцията . Впечатляваща в своя разкош е кораловата рокля. С обем от падащи воали , със странично закопчаване и стигаща до глезена, създава от детето в същинска принцеса и превръща вашият ден в разноцветен карнавал . Ако търсите по-изискана визия погледнете модела с дълги ръкави и черен тюл . От кръста нагоре е от приятна жакирана материя, а под множество тюл има вътрешна подплата. Създаваме класическа официална визия чисто и просто с жакирания модел , без да ни трябват допълнителни детайли . Прехласващо предложение си остават видовете рокли с пола от сатен в виолетово и панделки. Направата на талията е ниска и добавя обем , който подсилва момичешкия шик . Този тип бихте могли да откриете в гамите на жълто и розово.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Специална игра

Когато посетите в един от фирмените магазини на „Точици“ в цялата страна и закупите една от новите ни детски рокли, дъщеричката ви има правото да играе на специален флипер , поставен в магазина. При печелене на необходимия брой точки, спечелвате и други интересни подаръци. Не забравяйте, че за марката оценката на децата е важна . Приканваме ви качите собствено мнение или това на вашето дете за избраната от вас дреха в страницата на „Точици“ в социалната мрежа .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Загриженост към качеството

Направени единствено в страната , с първокачествени естествени платове и прехласващи нюанси и оригинални орнаменти , детски рокли на бранда са като изкарани от вълшебна приказка . При желание да разнообразите моделите с още детайли, прегледайте и подаваните шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен синхрон с пролетните течения . Погледнете и последните пролетни серии мода за вашите момчета .

Останалите ни продукти:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 4 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Пролетни трепети в актуалните за детски рокли
Изненада за вашето дете
Кои са „Точици“?
Как ще успеем да ги потърсим?
По-специални детски рокли
Специална игра
Загриженост към качеството

You must be logged in to post a comment