• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

матраци

матраци

admin / June 19, 2018

матраци

Матраци Симеонов са най-добрият избор за всеки семеен кът

матраци Симеонов е една от най-известните и доказали своето качество марки в сферата на спалните в България. В нейния каталог влизат пълен списък подборки и комбинации матраци – от едностранни, с две страни матраци и предназначени за деца до видове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от марката Симеонов дават възможност на клиентите качество от най-висок клас, както и най-висока степен на релаксация и удобство когато заспите. освен това, постоянните нововъведения на технологиите, с които се произвежда, продуктовото разнообразие и идейния спектър дават гаранция, че матраците Симеонов категорично отговарят на съвременните норми и разпоредби за здравословен и пълноценен сън. в това, което ще прочетете ще разискваме въпроса за най-важните причини от купуването на матраци Симеонов за вашата къща.

По-малки матраци

Нашата компания Матраци Симеонов наблягаме и на точните изисквания на дечурлигата. Сред тях съществуват най-разнообразни матраци, които са подходящи при деца. Детските и бебешки матраци Симеонов гарантират стабилна и гъвкава основа, даваща възможност за вярното напредване на цялостната детска опорно-двигателна система. Да не забравяме, че, осигуряват на малчуганите максимално ниво на комфорт и чувство за удобство с оглед полезен, приятен и най-добър сън.

Сигурност за отлично качество

целият екип от фирма Матраци Симеонов сме напълно наясно с това/ знаем много добре доколко е важен един матрак не единствено и само за хубава почивка, бодрост и желание за труд на всеки, но и за неговото сигурно здравно чувство. Поради тази причина предвиждаме големи финансови активи и амбиция за уверение за най-висок професионализъм в изработката на всички матраци от нашата продуктова гама. Матраците от марката Симеонов гарантират на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача най-големи дози релакс, позволявайки на на физиката му да отпочине изцяло нощем. Така почивката се преобразува в едно приятно усещане на пълно възвръщане и снабдяване с оптимистично настроение и обновена сила, с които дневният график да бъде посрещнат по възможно най-добрия начин.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Двулицеви матраци

Нееднолицевите матраци пък са идеални за всички видове легла и спални. Нека го кажем по друг начин, тези продукти са модерни кревати, които имат вградена подматрачна рамка. Повечето от неедностранните матраци , дело на фирма Симеонов, позволяват на потребителя и допълнително предимство, което дава силен тласък за нивото на комфорт по време на сън. Имаме предвид възможност за спане от две страни – такава за зимата и такава за лятото, които могат да бъдат редувани съгласно месеца от годината конкретните изисквания и вкусове на съответния човек.

Разнообразни размери

Едно от безспорните достойнства на матраците дело на компанията Симеонов е това, че се произвеждат и в нетипични големини при посочване на желание или закупуване от точно определен потребител. Това е начинът да се зачитат конкретните претенции за широчина, високост и всякакви размери на матрака. Което е особено от значение за постигане на колкото се може по-големи ползи от страна на потребителя засягащи практичност, улеснение и качествено спане.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Предназначени за хотели матраци

Фирма/ Компания Матраци Симеонов изработва и и подходящи за хотели, които са направени общо взето за хотелско обзавеждане. Въпросните продукти са несъмнено подхождащо хрумване за обзавеждане в хотели от всякакъв вид, почивни станции. Основата им е изградена от дървен иглолистен материал, прибавящ на спалния продукт колкото се може повече здравина. Върху тази основа се позволява да бъде положен както еднолицев, така и матрак с две страни.

Горни матраци

Покриващият матрак пасва идеално, в случаите, в които трябва да решите ситуация с матрак, който е твърд или стара спалня. Както разбирате, това не е единственото негово положително качество. Горният матрак дава възможност и да се ползва за вашите гости, за екскурзии в планини и на морето. Всички модели от този вид са напълно напаснати с всички ваши изисквания ще ви предложат несравнимо усещане за комфорт и мекота докато сънувате.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Направени с дунапрен матраци

Производството на Симеонов , разбира се, дава възможност за разнообразни най-различни видове от дунапрен и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и привлекателности за купувача? На първо място Vitafoam пенополиуретан практически е материал, който се влияе от килограмите ни, но след определен момент регенерира в начална точка. Материалът гарантира уникален комфорт на потребителя в период на сън. И това не е всичко, направените от дунапрен матраци гарантират и още повече качества, които със сигурност не са популярни за по-масовата от хората. Дунапренът с меки свойства има качествени анатомични свойства, а по-твърдият такъв – засилени ортопедични свойства. Направените от дунапрен матраци , изработени от фирма Симеонов, са произведени от здрави и качествени материали, като така доказват, че могат да запазят своето отправно разположение и плюсове за забележително дълго време.

Матраци Симеонов – главни продуктови категории

Както вероятно помните, фирма Матраци Симеонов предлага страшно щедро разнообразие от модели и групи матраци. Освен познатите, екипно сме измислили и оригинални видове матраци, предназначени за изискванията и приумиците на дадени групи потребители. Ето и кои модели матраци ще видите в сред нашите продукти:

Мемори матраци

Това са видове матраци , дело на фирма Симеонов,, за чието изработване се разчита на пяна с памет. Мемори пяната е модерен материал, който значително завишава усещането за спокойствието и гаранцияра за тотална почивка по време на спане. Тя е участник в производството както на еднолицеви, така и на двустранни матраци. Ако изключим всичко друго, произведенията за спане, направени от пяна, която помни извивките на тялото, са точно за потребители с болки в гръбначния стълб. Мемори пяната подпомага за това районът на гърба да е в идеална плоскост, също и да се гарантира равен комфорт за всяка част от човешкото тяло. В допълнение, пяната с памет реагира на температура и успешно регулира температурата на тялото докато сънуваме.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Още подобни раздели

„Алое Вера“ серията е създадена с мисъл и грижа за максималното удобство на тялото на човека по време на спане. Матраците от тази категория имат и тъкан, в която има екстракт от Алое Вера. Този плат съдейства за увеличаване нивата деликатност у човешкото тяло. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, безсъмнено ще ви сътрудничат да се отървете от складираните цял ден напрегнатост и нерви, и да се насладите на приятен и пълноценен сън.

За следващата ни серия „Бамбук“ нишките от бамбук са екологичен ресурс, който се явява естествен защитник неприятните аромати вредните за всички бактерии и микроорганизми. Матраците Симеонов от серията, носеща името „Бамбук“, намаляват максимално риска от развитие на поява на алергични състояния и домашни акари. В допълнение, поради проветряващата им се структура ще се премахне и складирането на влага. Ето така ще ви бъде гарантирана подобаваща, безгрижна и удобна среда за пълноценен сън и релакс.

Раздел „Ванилия“ осигурява на потребителите изключително удобство от матраци с професионално селектиран плат, който увеличава степените/ който повдига нивата на приятно чувство при лягане. Устойчивата им конструкция дава /осигурява здравината им, а симпатичното бяло ще се впише перфектно в стаята, в която спите.

Както и по-горе, и в раздела, носещ името „Какао“ има издържливи и сигурни за най-дълъг времеви период спални продукти, осигуряващи максимална степен на спокойствие в леглото. Оцветяването на матраците е именно бял сред всички модели от раздел „Какао“ , но са добавени приятни кафеникави нюанси, които правят повърхността му по-пъстра симпатична за всяко око.

Серия „Climattress” модерните подборки матраци в нашето портфолио. Всички продукти за спане, които влизат в нея, са изградени отса със специална субстанция с памет, обогатена с Cool gel капсули, които имат мисия за намаляваме на температурата на тялото ако има повод за това. Матраците от раздел „Climattress” са създадени за летните месеци, когато високите температурни стойности неизбежно представляват основен фактор за на липса на качествен сън в живота на клиентите. Плюс това, тяхната отворена система осигурява постояне въздухопоток, което е допълнително преимущество за търсещите прохлада потребители. С матраците от колекцията „Climattress” усетите, че сте на почивка и се любувате на вълшебния морски вятър.

Колекцията „Lux” съдържа също така такива с едно лице и двустранни матраци. Две са възможностите по отношение на приложените техники за направата на въпросните матраци – единствено и само дунапредн и съчетание на пяна с памет и дунапрен. Матраците от раздел „Lux” са сравнително твърди предлагат силна основа по време на спане. Комбинацията между дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото осигурява мекота и удобство в комбинация с основа, която е сигурнаИменно поради тази причина матраците с такова съчетание от съставни части са по-вероятният избор за хора, страдащи от проблеми с гръбначния стълб.

И за финал – серията, която кръстихме „Ladybird”. От предложените тук продукти могат да се възползват клиенти със силен дискомфорт е зоната на гърба. Тя съдържа както еднолицеви, така и с две страни матраци. Важното при разглежданите матраци всъщност е, че включват максимално здрав основен слой. Върху този слой е положен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретанспециален слой Vitafoam който прави масаж на на човек. Вземайки си матрак от раздел „Ladybird”, вие получавате гаранция за заличаване на всички симптоми и болки, предизвикващи смущения в спането, и един процес хубава и качествена почивка по време на сън.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Още допълнения за матраци

И не на последно място, сред всички продукти на фирма Матраци Симеонов ще откриете най-различни добавки за избрания от вас матрак. От основи и защитни артикули матраци до засилващи усещанията възглавници за изключително качествено време докато спим. Широката ни продуктова гама ще ви дари с качественото ви почиване висококачествен релакс.

Спрете се на матраците от нашата компания и се запознайте с най-добрата почивка по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

матраци 6 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов са най-добрият избор за всеки семеен кът
По-малки матраци
Сигурност за отлично качество
Двулицеви матраци
Разнообразни размери
Предназначени за хотели матраци
Горни матраци
Направени с дунапрен матраци
Матраци Симеонов – главни продуктови категории
Мемори матраци
Още подобни раздели
Още допълнения за матраци

1 Comment

You must be logged in to post a comment