• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

протеини

протеини

admin / October 1, 2018

протеини

Какво са всъщност протеините?

Протеините са природно важни макромолекули, които са изградени от аминокиселини. Те имат важно значение за нормалния растеж и работа на човешкия организъм. Действително протеините изпълняват длъжността на един от централните структурни части на всички живи клетки. Действията , които изпълняват в тялото, са жизнено полагащи и доста разнообразни . Започвайки от обичайните полагащи такива, имащи връзка с граденето на клетките, и стигайки до изграждането на инстинктивни опори на организма и транспортирането на въздух до тъканите. Организмите ни умеят да генерализират част от аминокиселините, имащи роля в консистенцията на протеините, но още подобни се налага да набавяме от външни източници. Те могат да бъдат храните , съставени от много протеини, или различните протеинови хранителни добавки, предлагани в продажба.

Протеините и натоварването

При комбинация с всекидневни упражнения , протеините дават наистина добро влияние върху тялото и цялостната физическа даденост на организма. Осигуряване на хранителни вещества или хранителни добавки, съдържащи протеин, е оптимално да се извършва около 2 часа преди съответната активност . По този начин ще се стимулира процедурата на мускулен растеж и развитие след приключване на физическите тренировки . Смесицата от протеини и въглехидрати пък пречи на привършването на мускулния гликоген и редуцира щетите върху мускулната тъкан , нанесени от постоянното ангажиране . Е, вече знаете – при обстоятелства, че се нуждаете от завишаване на ефекта на натоварванията във фитнеса, повишаване на мускулното увеличение и подобрение, както и подпомагане на възстановяващите действия , протеините биха били ваш незаменим помощник в сбъдването на тези мечти .

протеини 1 Най-добрите
протеини

Минало на протеина

Преди спирането върху службата и ползите от протеините за нашия организъм, ще се запознаем с историята на тяхното откриване и извеждане като единични елементи . Френският химик Антоан Фуркроа е първият учен , който ясно различава протеините от другите прочути органични вещества . Това се развива през далечната 1789 година. След много проби, направени през определения етап , Фуркроа дефинира албумина, фибрина и желатина като индивидуални елементи с животински корен . По-късно учените отделят още повече внимание на тази група елементи и започва търсенето на по-богата информация за тях. Понятието „протеин“ е вмъкнато за първи път през 1838 година от шведския химик Йонс Якоб Берцелиус. Така той обозначава фибрина, албумина и други производни елементи . Берцелиус открива и тяхната дейност като структуросъставни за живите клетки съставки . Работата му по-късно бива доразвита от още редица изследователи , които малко по малко анализират синтезирането и химичната консистенция на протеините, както и други техни роли и роли в човешкия организъм.

протеини 2 Най-добрите
протеини

В кои вещества има стабилни запаси протеини?

За да приемаме потребната ни стандартна доза протеини, е е от полза да сме запознати кои съставки са състоящи се от тази група елементи. Положителното е, че определените храни са много различни . Иначе казано , за да си набавите протеини, не е нужно да държите някакви много прецизни режими. Необходимо е само да държите сравнително разделно хранене, което ще ви даде необходимите полезни съставки . Нека да разберем кои храни е добре да притежава подобно балансирано хранене:

– телешко месо – освен това че е съблазнително, телешкото месо осигурява на тялото достойни количества протеини. С една обикновена телешка пържола например сте способни да си доставите около 22 грама от тях.

– риба – рибата е друг значителен извор на полезни витамини в организма . Отличник по наличие на протеини е рибата-тон, последвана от аншоата и сьомгата.

– яйца – яйцата са значително добър вид закуска. Освен протеини, в тях има и стабилно вещество витамини А, D и Е, както и омега-3 мастни киселини. Яйцата ще заситят чувството за глад и в едновременно ще ви захранят с потребната мощ за деня.

– боб и леща – бобът е измежду най-силните растителни източници на протеини, няма значение дали ще го приготвяте в ястие или приготвен като салата. Значително съдържание на този тип вещества има и в лещата, като плюс чрез нея можете да си осигурите и желязо, магнезий и калий.

– ядки – редовното поемане на ядки е чудесен път за набавяне на протеини. Най-добри между тях в този смисъл са фъстъците и бадемите, които реално подтискат усещането за глад .

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – ниво и действие на реални цени

В списъка на Ready for life можете да потърсите асортимент протеини и протеинови продукти, детайли от предложенията на широко популярни и утвърдени марки за фитнес добавки. Те не просто ще ви дадат идеално оформено тяло, но и ще ви помогнат да се поддържате отлично здравословно ниво. Като бонус , при нас можете да си поръчате тези качествени протеини на действително добри цени . Вижте най-примамливите разновидности от вида „Протеини“, които сме подготвили :

1. Blade Sport Protein Concentrate – започваме с този страхотен прахообразен протеин . Протеинът съдържа 87% суроватъчен протеин и е подходящ за постоянно трениращите. Всяка консумация на Blade Sport Protein Concentrate снабдява организма ви 21 грама протеин. Като бонус, хранителната добавка съставена от значително количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Какво знаете , тези аминокиселини, разпространени под цялостното название BCAA, са действително нужни за всеки натоварен деен човек . По какъв начин да приемате протеиновия продукт? 1 пълна мерителна лъжичка се разтваря в 200-250 мл вода или мляко. Тази доза по принцип се приготвя преди и след спорт , но за по-голям сигурност можете да имате и още едно приемане след събуждане .

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – напълно природен гейнър, функциониращ за трайно заздравяване на мускулната тъкан . WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer съдържа няколко модела протеин с максимален биологичен потенциал , оказвайки голям анаболен ефект. Плюс това , благодарение на въглехидратите, част от , протеинът е и наистина чудесен източник на мощ за цялото тяло . Всяка доза от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer съдържа 56 грама протеин и почти 230 грама въглехидрати, което го прави един от най-ефективните гейнъри в мрежата. Добре е да се изпива ½ доза сутрин ½ количество след тренировка .

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – състоящ се от първо качествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчно съдържание . С изпълнен аминокиселинен профил и богат на BCAA, този тип протеин ще ви помогне за повишаването на мускулната си маса, както и да пазите вашите мускули в бъдеще . Prozis Sport 100% Real Whey Protein е тестван от множество единични лаборатории и притежава множество документи за качество. Продуктът се разпространява в прекрасни вкусове, включващи Шоколад и Бисквитки с крем. Наставляваме ви да приемате 1 мярка 25 грама рано на гладно и 1 мярка след активизиране. За по-бързи процеси , бихте могли да зададете и допълнително количество от протеиновия продукт преди спорт или през нощта.

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – утвърден протеинов продукт, лансиран от широкопопулярна серия за фитнес хранителни вещества Myprotein. Осигурява на тялото по 82 грама протеин на всеки 100 грама сухо количество. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured има занижено състовяние на мазнини и лактоза, но пък е богат на калции и нужните аминокиселини. Перфектен избор както за професионално трениращи , така и за тези , които просто искат да поддържат здравословен начин на живот . 25 грама от сместа се разтварят в 150-250 мл вода или мляко. Тази доза стандартно се пие до половин час след натоварване , но ако се нуждаете , можете да я набавяте и по всеки друг момент .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – отново вариант от серията Myprotein, което пък е специализирано към вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е съчетание от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Предоставя на човешкото тяло над 22 грама протеин на доза , както и целия списък от есенциални аминокиселини. Материалът има перфектно влияние върху изграждането на мускулната маса и дейностите на доставяне на хубавите хранителни компоненти от тялото . Една доза от Myprotein Vegan Blend Flavoured се поставя в 150-250 мл вода или сок, като е хубаво да се пият 2 или 3 такива дози ежедневно .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – съставен и за рутинно спортуващи, също и за хора които желаят да вдигнат обичайния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate е съставен от се състои от само и единствено първокласни протеин изолат и хидролизат от гарантирани източници. Всяка доза от 25 грама подава на човешкия организъм 21 грама чист протеин. Продуктът спомага развоя на изчистената мускулна маса и поддържането на анаболните действия в човека. Препоръчително е дневно да се планират по 2 дози – 1 след събуждане и 1 след дейности .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, съставена от висококачествени протеини от пет типа източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Съдържа всички аминокиселини, необходими за бързото и полезно градене на активна мускулна маса. Също така , протеиновият продукт се продава в любими вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря без усилия във вода. Също като предишния вид , се набавят по 2 порции дневно – 1 сутрин и 1 след тренировка .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – за край представяме една протеинова стока от английската марка за фитнес добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured съдържа хидролизиран телешки протеин, извлечен от говеждо месо. Той помага за скоростното и полезно покачване на мускулна маса, също така и по-лесното съвземане на тялото след натоварени спортове . Не съдържа лактоза, а стойностите на захар и мазнини в него са много минимални . Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured дава на човешкия организъм 22 грама телешки протеин и голям хоризонт от есенциални и неесенциални аминокиселини. Съветваме ви да се взима по 1 доза сутрин и 1 доза след трениране . Ако желаете максимални влияния, можете да приемете и допълнителна доза от протеиновия продукт сред захранванията.

Запознайте се каталога на Ready for life и си подберете най-качествените протеинови продукти на значително адекватни цени , като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини
протеини 9 Най-добрите
протеини

Какво са всъщност протеините?
Протеините и натоварването
Минало на протеина
В кои вещества има стабилни запаси протеини?
Протеините на Ready for life – ниво и действие на реални цени

You must be logged in to post a comment