• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – всичко за дрехите Jack and Jones

admin / December 12, 2018

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – всичко за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която предлага дрехи jack and jones принципно? Абстрахирайки се от това, че у нас тя да не е сред най-популярните , си заслужава да да узнаеш повече за нейните артикули и да намериш най-удачните сред тях, които са присъщи на същността ти и начина, по който гледаш на света !

Серията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с класическа кройка и се характеризират с искрящи дрехи и модели , познати като „икони“ в общественото пространство . Отлично познатата класика е аранжирана с модерни акценти , от модерните трендове .

Линията дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се опитва да предложи възмножно най-голям комфорт за ежедневието , без, разбира се, да не обръща внимание на висококачествените тъкани , които се използват за направата им. Именно в числото на тези дрехи Jack and Jones попадат спортните предложения на бранда, които навярно ще бъдат най-интересни за теб ! Провокирани от активния начин на живот , който хармонира между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са удачни за абсолютно всички условия на климата през отделните сезони . Те ще се харесат на мъжете , за които е важно качеството и удобството , предпочитат да спортуват , но не не могат да не обърнат внимание добрата визия. Всички дрехи Jack and Jones от тази линия са подходящи за активности навън и сред зеленината , а добавените детайли са иновативни и имат за цел да те улеснят много, когато се намираш в такава среда .

Оферти за дрехи Jack And Jones 1
Оферти за дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са окрилени от градската поп култура – стилът е интересен и много различен , от него лъха веселие, а инспирацията за тях е от най-модерните трендове . Те са много качествени и комбинират в себе си съчетания от цветове и начини на обличане, които ти предоставят шанса да персонализираш всяка визия по начина, който на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и индивидуални, които отиват на личностите, които не се боят да се откроят сред другите. Отправени са към модерните мъже , които често комбинират различни стилове в елементите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals включва многоцветни дрехи, като блузи с къс ръкав с щампи, блузи за всеки ден , суитшърти и дънки .

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Разнообразие от дрехи Jack And Jones

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те целят да обхванат абсолютно всички стилове , възгледи и замисли, но се различават помежду си , за да прилягат на всички предпочитания и начини на обличане.

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали предимно дънки

В началото след основаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, защото денимът вече е неизменно утвърден на чуждестранните ниши и се предлага в най-различни вариации. И досега, те се предлагат в различни цветови гами и отенъци, с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен скъсани, по впити към краката и дупето, от вида „skinny fit“ и “slim fit”, традиционните видове „regular fit“ и т.н.. Това е и начинът, по който брандът съумява да се утвърди пред света и да се нареди до другите разцъфтяващи дънкови производители . Напоследък , фирмата налага на пазара колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която преосмисля водещата насока на дънките и цели да ги направи по-евтини за всеки . Основното , на което държи , е преди всичко първокласното качество, впечатляващият дизайн и добрата изработка.

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 3
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

Виж и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще разгледаш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на марката , така че определено са си отвоювали световния интерес . В тяхното число са изчистените блузи с къс ръкав от линията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с ефирна материя от мек памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-хладния период от време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и с висока степен на еластичност , но не дразнят кожата . Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са непромокаеми и защитават от вятъра, са пригодни за всяка визия и имат много джобове, които са пригодени, за да побират абсолютно всичко нужно.

Изключително добри дрехи Jack And Jones 4
Изключително добри дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и в целия свят

Както успя да прочетеш и в предходната ни статия, посветена на марката, дрехите Jack and Jones успяват да спечелят влияние не само в страните в Европейския съюз, но и навсякъде по света. Брандът има партньорски отношения с други компании , обединени от еднакви идеи и споделящи еднакви ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за младите и работещи хора, като теб, които следят модните тенденции и държат стилът им да наподобява тъкмо на тях. Продуктите им съчетават класическата визия с властващите понастоящем трендове , за да те спечелят завинаги, като последовател и поддръжник .

Вземи нещо за начина си на обличане

Успяхме ли да привлечем твоя интерес ? Искрено очакваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към употребяваните тъкани и направените детайли , за да съчетаят всичките стилове и едноличната индивидуалност, която да ти понрави и да избереш сред многото оферти. Фирмата истински си струва да бъде оценена и у нас по способа, по който се е доказала и в останалите държави.

Потърсете и повече наши продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Намерете дрехи Jack And Jones 5
Намерете дрехи Jack And Jones
Изберете нашите дрехи Jack And Jones 6
Изберете нашите дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 7
Невероятни дрехи Jack And Jones
Изберете дрехи Jack And Jones 8
Изберете дрехи Jack And Jones
Най-добрите дрехи Jack And Jones 9
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Premium
Линията дрехи Jack and Jones Tech
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са създавали предимно дънки
Виж и ти!
Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европа , но и в целия свят
Вземи нещо за начина си на обличане

You must be logged in to post a comment