• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Хиалуроновите филъри – новият живот на вашата кожа

Хиалуроновите филъри – новият живот на вашата кожа

admin / December 14, 2018

Хиалуроновите филъри – новият живот на вашата кожа

В борбата за красива и жизнена външност основно оръжие са хиалуронови филъри. В медицински център Хиалуронови филъри ООД вече над 17 г. влагаме усилия в това да изглеждате и да изпитвате комфорт , като предлагаме метод за решение на всеки отнасящ се до красотата и дерматологичен недостатък, а хиалуронови филъри са сред заслужаващите най-голямо доверие похвати за непоклатимо здравно благополучие и облик . Организмите ни естествено изработват хиалуронова киселина, благодарение на която идва свежестта на кожната обвивка , а с развитието на зрялата възраст произвеждането на хиалуронова киселина рязко се забавя. В следствие на което кожата губи обемност и консистенция , което ни кара да изглеждаме по-стари и изнурени . Нашата история и високо ниво на квалификация ни карат да продаваме само и единствено доказано качествени услуги и продукти .

Плюсовете на хиалуроновите филъри

Хиалуроновите филъри остават най-бързият метод за подобряване на качеството на кожата . Следствията ще откриете до няколко дни след процедурата по поставяне на филъра.

Сред забележимите качества на хиалуроновия филър е, че следствията могат да се запазят от 6 месеца до 1 г и 6 м . Важно е още и че програмата с хиалуронови филъри може да се върне назад и е щадяща тялото.

Изключително качествени хиалуронови филъри 1
Изключително качествени хиалуронови филъри

Кои области е способен да усъвършенства хиалуроновият филър?

• Оформяне на областта над бузите и под очите

• Очертанието и плътността на горната и долната устна

• Зоните под устните – анатомичния белег под челюстта и контур

• Областта под очите, в която се появяват торбички и сенки

• околоустни бръчки познати още като “линии на усмивката” – около устата

• Ярко изразените бръчки на активните изражения – край външните ъгли на очите

Какво да вземем предвид преди слагането на хиалуронов филър?

За да се предотврати появата на синини/хематоми при имплантирането на хиалуронов филър:

1. Избягвайте приема на лекарства на основата на Ацитилсалицилова кислена или някои от останалите лекарствени средства , разреждащи кръвта поне 4-5 дни преди прилагането върху кожата на хиалуронов филър;

2. При положение че сте предразположени към проявяването на херпесни рани в зоната , която сте избрали за прилагане на процедурата , бихте могли да усвоявате предварително Ацикловир три по една таблетка дневно от денонощието преди процедурата с хиалуронов филър за 3 дни ;

3. Манипулацията не трябва да се предприема от бременни и жени с активна кърма ;

4. Тридесет дни преди и след поставяне на хиалуронов филър не се препоръчват интервенции на зъбите и устната кухина .

Вижте хиалуронови филъри 2
Вижте хиалуронови филъри

Как преминава обработването с хиалуронов филър?

Важно е да подчертаем , че хиалуроновите филъри са подходящи за различни типове кожа и приблизително всяка възрастова точка. Процедурата е краткотрайна и удобна . Мястото на вкарване се обезчувства с лидокаин упойка под формата на козметичен балсам или се слага хиалуронов филър с добавен в състава си лидокаин .

Безопасни ли са хиалуроновите филъри?

Рисковата стойност на хиалуроновите филъри е в зависимост от условията им на поддържане в помещенията, има ли сертификат за прилагане този продукт и преди всичко от практиката по вмъкване и ноу-хауто на лицето , а също и от това дали се прилагат всички инструкции преди подлагане на терапията . От голямо значение е да осведомите вашия здравен консултант за всички медикаменти , които ползвате , а също така и за текущото си здравословно състояние и дали ви тревожат трайни заболявания . Следването на тези обстоятелства е от значение за безопасните реакции след слагане на хиалуронов филър.

При неправилното инжектиране на хиалуроновите филърите и неследване на правилата на дерматолога, се появява заплаха от нежелани последствия като нагнояване , зачервяване или оток . Даже при най-невинното предположение за алергични афекти след слагане на хиалуронов филър, веднага се свържете с вашия специалист по дерматология !

Разновидности хиалуронови филъри 3
Разновидности хиалуронови филъри

По какъв начин хиалуроновият филър би могъл повлияе на външния ми вид ?

Над милион мъже и нежни същества годишно правят избор на хиалуроновите филъри за възобновяване на лицевата фасада. Тази терапия е най-скоростният и устойчив начин да изглеждате енергични и бодри , без хирургична интервенция и следоперативен престой . Хиалуроновите филъри успяват доста над действието да отнемат . С помощта на натуралното въздействие на включената в тях хиалуронова киселина, филърите изграждат кожата по-стегната и представляват най-доброто неоперативно решение за извайване на лицевия облик . Насочваме обективите и към големия брой потребители , които са съсредоточени единствено в областта на фасадата и оставят на заден план шията , деколтето и горните крайници, които са основни улики за натрупаните години на всяка дама . Прилагането на хиалуроновия филър в ареалите на гърлото и около него, над бюста и горните крайници , обновява силата и пълното младеещо впечатление. Великолепно се отразява на тъмните кръгове под зрителния орган , допринасящи за онзи неизменно изморен външен вид .

За кого е уместна терапията с хиалуронов филър?

Хиалуроновият филър обикновено е благоприятен за пациенти с изявени вълни, загуба на обемност, „смъкване“ на кожната тъкан и отнемане на жизненост и влажност . Както и за потребители на здраве , целящи да коригират или ретушират профила на лицевия образ или извивката на лицевите части .

Изберете нашите  хиалуронови филъри 4
Изберете нашите хиалуронови филъри

Свържете се с специалист за прилагането на хиалуронови филъри

Ако имате усещането, че състоянието на лицето ви посивяло и загубило еластичността си , хиалуроновата киселина е вашият нов най-добър приятел . Доверете се на специалистите на Хиалуронови филъри ООД за консултация и открийте началото на своя план за възвръщане на младежкия вид на кожната повърхностност с хиалуронови филъри. Прегледайте и останалите ни предложения…

хиалуронови филъри

ботокс

хайфу лифтинг

криолиполиза

микронидлинг 

лазерна епилация

лечение на акне

премахване на стрии

химичен пилинг

премахване на целулит

плазмолифтинг 

радиочестотен лифтинг

Повече за  хиалуронови филъри 5
Повече за хиалуронови филъри
Вижте нашите хиалуронови филъри 6
Вижте нашите хиалуронови филъри
Изберете нашите  хиалуронови филъри 7
Изберете нашите хиалуронови филъри
Изберете хиалуронови филъри 8
Изберете хиалуронови филъри
Разновидности хиалуронови филъри 9
Разновидности хиалуронови филъри

Плюсовете на хиалуроновите филъри
Кои области е способен да усъвършенства хиалуроновият филър?
Какво да вземем предвид преди слагането на хиалуронов филър?
Как преминава обработването с хиалуронов филър?
Безопасни ли са хиалуроновите филъри?
По какъв начин хиалуроновият филър би могъл повлияе на външния ми вид ?
За кого е уместна терапията с хиалуронов филър?
Свържете се с специалист за прилагането на хиалуронови филъри

1 Comment

    • adminPosted on : June 4, 2020 at 9:11 pm

      Интериорният дизайнер обръща внимание на детайли, които откривате с години. Всички ние желаем красив и функционелен дом, в който да се чувстваме уютно и спокойно, да можем да се отпуснем и наистина да се насладим на спокойна и приятна атмосфера след дълъг работен ден. Разбирането на човека или хората, които ще живеят в дома, е в много по-голяма нужда за дизайн, отколкото да се съсредоточи чисто върху естетиката. Домът е проектиран около емоционални нужди. Ние от Studio Interio с готовност ще постигнем желания интериор, разпределение и декориране на вашето жилище или бизнес пространство. За нас няма малки проекти. (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

You must be logged in to post a comment