• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Хладилници – любопитно и полезно в покупката им.

Хладилници – любопитно и полезно в покупката им.

admin / November 23, 2018

Хладилници – любопитно и полезно в покупката им.

В селектирането на хладилни уреди за дома винаги се стремим към сигурност, вещаеща, дълготрайно ползване на хладилника, постижимо за нашия стандарт. Доста съществен е мига, когато ни се налага нуждата от купуване на хладилници – съществена потребност от всеобщото всекидневие и битие . Ще ви срещнем с много пикантни истини около възникването на първите хладилници, ще ви лансираме свойствата на разнообразните класове и със сигурност , ще ви дадем съвет в кой магазин бихте могли да откриете най-издържаните и съответстващи ви модели хладилници.

Съдействие в покупката на хладилници

В онлайн пространството имате възможността удобно да имате контрол над ценовите бариери, също така и да направлявате търсенето конкретно около избрания от вас производител или модел. Марките които предлагаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Какви екстри можете да притежавате при хладилниците днес?

Хладилника може да бъде оползотворяван за домакински цели , както и за професионални и производствени цели. Можете да се натъкнете на най-различна дизайн и големина да бъдат с една или повече врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. Специално предназначени за използване в производствените среди е възможно даже да стигнат габаритите на фургон. Хладилниците предназначени за ежедневните необходимости на къщите могат да бъдат обзаведени с различни добавки , задоволяващи дори най-дребните ви фантазии . Отнасяйки се до енергийната си ефективност се се класифицират на серии от А до G, където А съответства на най-високите показатели за енергийна ефективност, а G на най-лошите. А по-лек разход на потребление и от А. Добавените функции биха могли да бъдат : трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, защита срещу миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Разновидности хладилници 1
Разновидности хладилници

Значение и качества на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има страхотен дизайн на красива мебел. Специалният механизъм на дръжката за отваряне дава обещание за плътно притваряне на вратата и изцяло предпазва от външната температура . Задвижван с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиято полза пред компресорния е ниските нива на шум .

Идеалното място за покупка на хладилници

Техмарт е магазин, покриващ необходимостите за общото присъствие на свежестта в нашия дом. Предлага огромен асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за интериора и градината. Ще се натъкнете на разнообразие от видове на различни марки в ценови категории , отговарящи на всеки стандарт и условие . Асортимента на типове би направил изборът . Имате удобството да спестите време, нерви и усилия с прекрасно структурирания онлайн магазин, с отговорни квалифицирани служители, с които бихте могли да попитате всичко и светкавична и безплатна доставка до всяка точка на територията на родината .

Видове хладилници 2
Видове хладилници

Първоначалните машини имащи названието „Хладилник“

През 18в. са приети принципите на засиленото отделяне на топлина, а през 19в. за първи път се използва наименованието „хладилник“, измислено от Томас Мур. С развитието на хората и технологичния иновационен взрив в тези години се оформя и наложителността от охлаждане и съхранение на качествата . Работните сделки на изнасяне на извлечен природен лед от водните басейни прогресирал с такива размери, че преноса отбелязал 25 млн. т. Първият появил се уред подобен на приспособление произвеждано лед е изкаран на бял свят 1862г. от Едмонд Кар във вид на машинна система , правеща по 200кг. лед на час.

Първо българско участие в производството на хладилници

Първият модел личен замразяващ уред , направен от родни производители се казва „Мраз 75“ и се произвежда в годините между 1958г. и 1962 г. в завод за хладилници в столична територия. Първите пуснати около десет уреда , моментално спечелили доверието на населението и завоювали пазара. До 1962г. количеството на произвеждане стигнало до величина от шест хиляди броя пуснати в продажба хладилници.

Най-предпочитаните  хладилници 3
Най-предпочитаните хладилници

Интересни факти относно хладилниците

Трудно и почти абсурдно е сега да осъзнаем какво би било ежедневието без направата на нашите добри домакински помощници , носещи названието хладилници. Ако погледнем в историята в същност, ще осъзнаем , че това техническо изобретение, в сегашния си вид, се ражда сравнително скоро.

Заповядайте да посочите вашият хладилник.

В обекта на Техмарт разполагащ се в град Перник или в онлайн пространството . Разгледайте също , освен хладилници и всеки друг тип уреди или интериор за своите домове и най-съкровени кътчета като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Най-добрите оферти за хладилници 4
Най-добрите оферти за хладилници
Изберете хладилници 5
Изберете хладилници
Изберете хладилници 6
Изберете хладилници
Качествени хладилници 7
Качествени хладилници
Вижте нашите хладилници 8
Вижте нашите хладилници
Огромно разнообразие от хладилници 9
Огромно разнообразие от хладилници
Видове хладилници 10
Видове хладилници
Изключително добри хладилници 11
Изключително добри хладилници
Информация за хладилници 12
Информация за хладилници
Изберете нашите  хладилници 13
Изберете нашите хладилници
Вижте нашите хладилници 14
Вижте нашите хладилници

Съдействие в покупката на хладилници
Какви екстри можете да притежавате при хладилниците днес?
Значение и качества на хладилника „Мраз 75“
Идеалното място за покупка на хладилници
Първоначалните машини имащи названието „Хладилник“
Първо българско участие в производството на хладилници
Интересни факти относно хладилниците
Заповядайте да посочите вашият хладилник.

You must be logged in to post a comment