• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Какво трябва да знаем относно разнообразните типове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Какво трябва да знаем относно разнообразните типове автогуми съобразно необходимите ви параметри

admin / December 19, 2018

Какво трябва да знаем относно разнообразните типове автогуми съобразно необходимите ви параметри

Автогумите със сигурност са между основните съставни части за вашия автомобил. Вашите автогуми имат решаваща роля за достигането на отлична лекота и комфорт във връзка с контрола на превозното средство , и гарантирането на защитата от опасности , спрямо автогумите, както на управляващия , така и на всички околни . За да постигнете тези идеи обаче, най-добре да заложите на точните автогуми. В този материал ще разгърнем основните фактори, които е необходимо да се разгледат под внимание при покупката . В допълнение, ще ви подарим няколко полезни предложения нужни при последващия процес по поставяне, така че всичко да премине по определено най-гладкия и сигурен начин за вас.

Зимни предложения автогуми

– те са пригодени да осигурят стандартното превозване на колата в труднопроходими зимни обстоятелства, често съдържащи фактори като мокри улици , снегове и поледици . Осъзнавайки тази причина са снабдени каучукова смес , имаща нужната еластичност при ниски температурни градуси и осигуряваща подходящото сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми по принцип се монтират през октомври или ноември и се свалят пролетно време, когато заем , че студенините и заснежаванията са със сигурност приключили .

Как да улучите точните автогуми?

Не е зле при търсенето на автогуми да се обърне внимание на няколко доста важни детайли и качества. Тези детайли ще ви помогнат да решите кои са най-точните и подходящи автогуми за вашето возило. Те стартират от размера и различните показатели на автогумите, и достигат до подкатегории като тяхната цена и цел . По-нататък в статията ще узнаете онова, което трябва да знаете за представените фактори , имащи съществена роля в момента на избор .

#Важни данни , да предвидим в подбора на автогуми

Размер – размерът разбира се е една от важните характеристики, които е необходимо да се предвидят . За всеки тип кола съществува целесъобразен размер автогуми, обикновено отбелязан в нейното ръководство . Със сигурност погледнете това ръководство и се съобразете с написаните в него размери . Вземането на несъответстващ за автомобила ви размер автогуми е възможно да нанесе няколко неприятни последици при управление, като например прекомерна консумация на горивна течност, стържене при завои и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от важно значение в процедурата на подбор на автогуми. С какво в същност се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която точно тази автогума е в състояние да поеме. От своя гледна точка пък скоростният индекс разкрива максимално вероятна скорост за определената автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният показатели обозначават ограниченията при работата на дадените разновидности и модели автогуми, с които който и да е водач трябва да да се придържа .

Роля – под „предназначение“ имаме предвид в каква пътна обстановка принципно ще се движат точните автогуми. Променливата ситуация на пътя иска и уникални специфики и черти от гледна точка на автогумите. Автогумите, изобретени за управление в градска среда , е добре да дават гаранция за по-лека консумация на гориво и максимално кратък спирачен път. Ако нерядко пътувате по магистрали или други главни пътища, съществени за покупката на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, идеалното взаимодействие с пътя и последващият комфорт при управление.

Стойност – съвсем естествено колкото по-хубави автогуми смятате да монтирате на използваното от вас превозно средство, толкова по-висока цена ще трябва да платите за тях. И все пак замислете се подробно за кой модел автомобил ви трябват , в какви условия мислите да го използвате и кои детайли на автогумите са от безкомпромисно значение за вас. В този дух ще успеете да имате наистина подходящото и прилягащо ви съотношение между цена и качество при избора на автогуми.

Вижте нашите автогуми 1
Вижте нашите автогуми

Препоръки след изпълнението на монтажа на автогумите

след монтажа – след монтирането , обръщайте внимание редовно да преглеждате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на видими изменения в налягането им, външни белези , дефекти и такива потенциално несигурни признаци . Ако се изправите пред подобни, веднага потърсете решение на проблема, за да сте спокойни за безопасното придвижване .

Оферти за автогуми 2
Оферти за автогуми

Доказано качество

– доказаното ниво на автогумите и не само, изпълващи в сайта на сайта ни, е напълно гарантирано . Всеки вид гуми се внасят направо от Германия и са на базата на най-модерните Евро стандарти за качество и надеждност при шофиране .

Оферти за автогуми 3
Оферти за автогуми

Ниски ценови категории

– в онлайн пространството ще се натъкнете на автогуми на страхотно ниски и подходящи за пазара цени. Специалистите ни ежеминутно проследяват теченията на българския пазар в този смисъл , за да гарантира сигурна изгода за доверените наши потребители .

Ускорена доставка

– получаването на артикулите от сайта ни в повечето случаи се извършва още в рамките на следващия работен ден. А ако този тип гуми липсва в склада ни и се налага в този момент да се внесе от Германия, времето е до 10 работни дни.

Вижте каталога ни с автогуми 4
Вижте каталога ни с автогуми

Заповядайте да разгледате разновидностите ни на автогуми

Обърнете внимание на списъка на сайта ни и изберете съответстващите автогуми за своето превозно средство ! Вижте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вземете автогуми 5
Вземете автогуми
Качествени автогуми 6
Качествени автогуми
Изключително качествени автогуми 7
Изключително качествени автогуми
Оферти за автогуми 8
Оферти за автогуми
Намерете най-добрите оферти за автогуми 9
Намерете най-добрите оферти за автогуми

Зимни предложения автогуми
Как да улучите точните автогуми?
Препоръки след изпълнението на монтажа на автогумите
Доказано качество
Ниски ценови категории
Ускорена доставка
Заповядайте да разгледате разновидностите ни на автогуми

You must be logged in to post a comment