• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Мезотерапията – добра практика за вашето лице и тяло

Мезотерапията – добра практика за вашето лице и тяло

admin / December 15, 2018

Мезотерапията – добра практика за вашето лице и тяло

Обикновено техниките по мезотерапия биват два варианта – за лика и за тяло. И все пак мезотерапията за лице е подходяща към захранване и разкрасяване на лицето, придавайки ѝ здравословен и хубав образ. Но, мезотерапията за тяло притежава и други полезни дейности, да речем поощряване премахването на мастните натрупвания. А сега в следващите редове да видим задължителните данни, които е добре да познавате за различните видове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – тази мезотерапия работи за лицето, шията и деколтето. Основното е да поднесе на въпросните зони ценните витамини и минерали . Доколо е необходима мезотерапията за вашия лик? Добре е да знаете, че с годините по вашето лице се явяват неизбежни бръчки. Въпросните да да речем увисване на кожата, липса на младостта ѝ, смяна на цвета и, разбира се, появяване на бръчки. Мезотерапията ще ви улесни да заобиколите подобни нежелани резултати и да задържите свежия и привлекателен външен вид на лицето ви. Предимствата от използването на мезотерапията за лицето ви съдействат за трайно подобряване на вида на кожата, лишаване от линии и бръчки, съвместно с прочистване на нежеланите торбички и тъмни кръгове около очите. Едно малко чудо, спомагащо всяко лице да има излъчване приблизително до младо.

2. Мезотерапия за тяло – както вече казахме, мезотерапията за човешките тела се различава от лицевата по своята цел и действия. Терапията действа най-вече към премахване на повечето мазнини и достигане на въпросната област от нашето тяло в искания вид и размер. Именно този процес става като се съсредоточава в посока на алфа – и бета – рецепторите на мастните клетки. Ще се опитаме да ви опишем по най-простия възможен начин как точно работят тези рецептори. Може би знаете, че същите рецептори приличат на начална и крайна точка за мазнините. С други думи през алфа – рецепторите въпросните клетки си доставят мазнини за запас, докато бета – рецепторите извеждат мазнините в случай, че имаме необходимост от извънредно количество енергийни запаси . Именно в тези моменти се притича на помощ мезотерапията като дейност. Инжектираните чрез мезотерапията необходими субстанции стимулират работата на бета – рецепторите за да се стигне до заличаване на мазнините и съответно затрудняват обратния прием на мазнини в човешкия организъм чрез алфа – рецепторите. Ето така се осъществяват редица радващи за тялото ни качества. Спрямо пространството на приложение на мезотерапията, същите метани резултати може да съдържат стягане и орелефяване на коремната област, горната част на краката, седалището или мускулите на ръцете. Също така, чрез мезотерапията ще се постигне премахване на целулита и спадане на размерите на тялото ни. Ясно е, че, ако бленувате за хубаво и мускулесто тяло, мезотерапията ще е много полезна за постигане на поставените цели.

Мезотерапия – полезни съвети

Ще ви представим практични препоръки за моментите, когато ще сте на мезотерапия. Съветите се отнасят до това какво трябва да се прави и какво не трябва да се реализира предварително и след мезотерапията, заедно с опциите за най-голямо продължаване на ефекта от манипулацията. Това са необходимите ни напътствия към всички, спрели се на мезотерапията:

– единствено и само при лекари – началният и всъщност най-ценен съвет, който касае мезотерапията, който да не пренебрегвате. Мезотерапията е наложително да се извършва само в при лекари специалисти или клиники, специализирали в тази сфера. Не се подвеждайте от факта, че всичко минава наистина бързичко и много лесно. Спомнете си, че са важни вашият външен вид и здраве, и не ви съветваме да се предоверявате на съмнителни лица.

– колкото се може повече информираност – не се колебайте да имате въпроси и да изискате колкото се може повече знания за процедурата по мезотерапия, която следва да ви бъде приложена, и съдържащите се в нея ингредиенти. Ако ви е известно всичко което предстои, идеално за вас. Ще е добре да се интересувате какви неща ще ви бъдат инжектирани. Интересувайте се дали субстанциите са закупени специално от производителите или официални дилъри, разбира се, има ли гаранции за тяхното качество. Ако манипулацията по мезотерапия доказано се реализира в крак с най-добрите съвременни примери в областта, съответните специалисти с удоволствие биха искали да дадат най-изчерпателните отговори на всеки ваш въпрос.

– не се заблуждавайте по разходите за мезотерапията – при положение че ви кажат за успешна мезотерапия на цена, която е твърде ниска от пазарната, обмислете дали всичко си струва. Ние ви казваме да не правите никакви компромиси с качеството на процедурата по мезотерапия, понеже това след това може да предизвика изникване на неискани и още повече гадни резултати за вас и вашето здраве.

– тъкмо преди мезотерапията – знаесе за някои вещества, които трябва да не се ползват точно преди извършването на практиката по мезотерапия. С „непосредствено“ в контекста наблягаме на пълни 24 часа преди въпросната манипулация. Какви точно са тези по-скоро забранени течни вещества? За такива представляват аспирина и всякакви съдоразширяващи елементи, а също и различен алкохол. В някои случаи приемането на непрепоръчителни вещества преди мезотерапия води до противни реакции за здравословното ви състояние.

– веднага след мезотерапията – след приключване на технологията по мезотерапия, отново е нужно следването някои правила и положителни практики. За начало, часове след финала на мезотерапията избягвайте да си слагате грим. Изкъпването и също така измокрянето на работеният участък пак не е препоръчително. Другата ни препоръка към вас е за повече времетраене, и по-конкретно два дни или пълни 48 часа след приключване на манипулационните действия по мезотерапия. Бъдете прецизни в посоченото време да не практикувате спортове или прекалени претоварвания , които ще доведат до зачервяване на кожата по лицето, а също и да не ходите на всякакви процедури с топлина сауна, парна баня.

– подарете си продължителни ефекти – както вече казахме, придобиването на дълготрайни следствия от манипулацията по мезотерапия сериозно е обвързано с индивидуалните ви ежедневни дейности и практики. Удължаването на плюсовете на мезотерапията е реално неразделно от воденето на определени хранителни режими, опазването на спортна форма и , естествено, запазването на здравословен начин на живот. За да разберете повече за най-добрите съвети след приключване на манипулацията по мезотерапия, говорете с специалист, който вие решите.

Разновидности мезотерапия 1
Разновидности мезотерапия

Истина ли е, че манипулациите по мезотерапия не болят?

Да, сеансите по мезотерапия са напълно безболезнени за клиента. За да се уверите , само се замислете какво в действителност се явява мезотерапията. Миниатюрна инжекция, със съдействието на която в тялото се вливат ефективни и захранващи вещества за решаване на най-популярните непиятности с кожата ни – от захабяване и увисване, до пъпки, промяна на пигмента на кожата и цветни петна. Е, всъщност не бива да се страхувате. Практиката по мезотерапия изрично не е обвързана с възникването на болезненост или гадни чувства. Това, което бихте почувствали, може да е лекичко убождане или парене в обработената област.

Препоръки за мезотерапия 2
Препоръки за мезотерапия

На какъв брой техники по мезотерапия трябва да се подложим?

В повечето случаи процедурите по мезотерапия се правят в съвкупност от по две или три за областта на лицето и 4-10 за тялото . Естествено, прецизното количество на гореспоменатите техники се свързва основно от специфичните изисквания и различия. Времевият диапазон при всички манипулации по мезотерапия може да се изменя до максимум 3 седмици. След затваряне на една манипулация по мезотерапия с по-рано установените на брой манипулации, нова процедура се прави минимум след 180 дни. Задълбочено изговорете с човека, когото сте избрали сумата на сеансите по мезотерапия и желаните финални резултати. И се разберете за график за тяхното правене, адекватна не само на вашия дневен план и условия, но и на нуждите за ефективност на мезотерапията.

Препоръки за мезотерапия 3
Препоръки за мезотерапия

Налице ли е риск от появяване на алергични реакции от мезотерапията?

Мезотерапията не допуска заплаха от формиране на неочаквани неочаквани реакции за никого. По принцип процедурата по мезотерапия се извършва с тънка и много фина игла, изключваща вероятността за видими и трайни наранявания на всяка кожа. Е, има случаи, в които е възможно да изникнат леки червенини, синки или прекален усет на кожата в третираната зона. Е, имаме предвид съвсем краткотрайни последствия, които напълно минават за дни. За непоносимост хич не може да става дума, защото в мезотерапията се ползват хиалурон, витамини и други подхранващи вещества, които са тотално неопасни за организма и се възприемат от него много добре.

Най-добрите оферти за мезотерапия 4
Най-добрите оферти за мезотерапия

Мезотерапия – бъдещата възможност на естетичната медицина

Ако сте се интересували какво се оказва мезотерапията, на момента ще ви разкажем – мезотерапията е малка, но ефективна инжекция, даваща възможност на човек да се отърве от всякакви непривлекателни кожни състояния – като тръгнем от сбръчкването и увисване, и стигнем до пъпки, целулитна кожа, натрупване на мастна тъкан и др. Ето как с малко думи лесно бива описана страхотната практика, която носи заглавието „титлата“ мезотерапия, но какво реално е мезотерапията? Става дума за безболезнена за хората техника, при която на определено място от нашата кожа се инжектират полезни вещества. Мезотерапията категорично е възможно да се нарече бъдещата възможност на естетичната медицина, тъй като води до много по-качествени резултати съпоставени с идентични практики в тази сфера. Разчитайки на съчетанието от ценни субстанции, мезотерапията ще съдейства за лекуване на кожата на клиентите, също и сбогуване с всички неискани различни образувания по нея.

Типове мезотерапия 5
Типове мезотерапия

Най-честите въпроси за мезотерапията

Накрая приключваме и с най-редовно питани въпроси за мезотерапията, които най-вече получаваме от всички клиенти. Чуденията са свързани със същината на процедурата по мезотерапия, страничните ефекти и опасностите за прилагането ѝ , както и същините на ползваните в нея вещества. Прочетете в веднага събраната информация, която трябва да знаете за мезотерапията.

Информация за мезотерапия 6
Информация за мезотерапия

Каква роля изпълнява киселината с хиалурон в мезотерапията?

Както няколко пъти вече казахме в текста, съвкупно с всички полезни вещества, в мезотерапията се ползва и киселина с хиалурон. Същата се оказва изключително подходящ избор не само за мезотерапията, а също и за много други процедури в индустрията на козметиката. Съществуват множесво причини за това. На първо място, хиалуроновата киселина е тотално естествена съставка, която се образува от тялото ни в обичайни условия. Освен това въпросната притежава характерни качества по отношение запазване на кожната хидратация, засилване на нейната гъвкавост и забавяне на неизбежното остаряване. Припомнете си генералните преимущества на киселината с хиалурон, правещи употребата ѝ в мезотерапията така удобно за всички:

1. Безвредна за клиентите – хиалуроновата киселина е вещество, която се образува в нашето тяло. Това прави слагането ѝ по време на мезотерапията абсолютно безобидно. Хиалуроновата киселина се поема необикновено безпроблемно от нашето тяло и не създава каквито и да било сериозни състояния на алергии или други странични ефекти. По каква причина реално е необходимо за нас инжектирането на хиалуронова киселинна субстанция чрез мезотерапия или различни козметични терапии? Истината е, че с всяка следваща година синтезът на хиалуроново вещество, за който споменахме, значително отслабва. А това оказва негативен ефект върху външния вид, разтегливостта и подхранването на кожата. Придобиването на още количества хиалуронова киселинна субстанция с помощта на мезотерапията спомага за задържане на младостта на кожата и лечение на най-различни кожни проблеми.

2. Видими и ефективни постижения – вкарването на киселината с хиалурон в мезотерапията и другите процедури на козметиката води до бързи и реални постижения за клиента относно вида на третираната кожа. Съответните навременни и полезни последствия се получават при разнообразни поставяния на хиалуроновата киселинна субстанция в това отношение. Независимо дали говорим за пълно възстановяване на кожата, нейната по-добра хидратация или пък заличаване на всякакви бръчици, хиалуроновото вещество ще бъде полезна. Споменатите специфики на хиалуроновата киселина я правят любима и използвана в сесиите по мезотерапия. Абсолютно сигурно е, че мезотерапията с киселина с хиалурон ще ви носи мечтаните следствия и ще усъвършенства видимо цялостния вид на кожата ви.

3. Постигане на качествените резултати – следващо категорично положително последствие на хиалуроновата киселинна субстанция, доказващо я като безспорно перфектна за мезотерапия и разни козметични манипулации. Положителното въздействие на хиалуронът по отношение на кожата ни се запазва за особено удължен период. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След финала на споменатото време, без никаква опасност може да се извърши поредна сесия по мезотерапия или друга козметична практика с участие на киселина с хиалурон, за да се задържи силният и красив външен изглед на кожата.

4. Бързо и неусетно прилагане – за финал, процесът по слагане на хиалуроновата киселинна субстанция в организма е особено елементарен и също безболезнен за нас. Обикновено той трае за 15-ина минути. Дори и в случай че се има предвид мезотерапия, филъри за лице или различни практики с хиалуроново вещество, няма сериозни болки или нежелани усещания за клиента. Както разбрахте, само може да имате усещане за боцване или усещане за повече топлина на въпросното място. Тези чувства , естествено, минават своевременно след приключване на сесията.

При нас в Мезотерапия ЕООД можете да бъдете абсолютно спокойни за успеха и безопасността на реализираните сесии по мезотерапия. Професионалистите ни имат доказани умения и солидна подготовка в тази област, а използваните консумативи за мезотерапията, са единствено на най-добро ниво. Разчитайте на Мезотерапия ЕООД и ще добиете перфектни последствия относно красивия и качествен външен изглед на вашата кожа!

Филъри за лице

Филъри за скули

Ринопластика

Хиалуронова киселина

Ботокс

Ботокс цена

Филъри за устни

Хиалурон в устните

Почистване на лице

Полезни съвети за мезотерапия 7
Полезни съвети за мезотерапия
Изберете мезотерапия 8
Изберете мезотерапия
Полезни съвети за мезотерапия 9
Полезни съвети за мезотерапия

Мезотерапия – полезни съвети
Истина ли е, че манипулациите по мезотерапия не болят?
На какъв брой техники по мезотерапия трябва да се подложим?
Налице ли е риск от появяване на алергични реакции от мезотерапията?
Мезотерапия – бъдещата възможност на естетичната медицина
Най-честите въпроси за мезотерапията
Каква роля изпълнява киселината с хиалурон в мезотерапията?

You must be logged in to post a comment