• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Непознати данни , които ще ви впечатлят за летните гуми

Непознати данни , които ще ви впечатлят за летните гуми

admin / December 19, 2018

Непознати данни , които ще ви впечатлят за летните гуми

Сериозната значимост на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътното платно – летните гуми притежават необятно многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните отличителни белези . Наблюденията дават представата , вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON – спомагателни предимства

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още много предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни улуци , които дават гаранция за спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени , околчести раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътната лента и с помощта на които се прецизира шофирането и се ограничава опасността от някакво голямо обезобразяване; иновативната сликова смес, която отпимизира возенето на незасъхнала и суха настилка; ефикасен дизайн, с който се реализира умерено разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на компанията SYRON притежават други любопитни и основни характерности . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в извънредни обстоятелства; системата, която ограничава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с отбелязаните по-рано такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително съревнователен и висококачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи сполучливо с най-представителните фирми в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава почит и обстоятелството , че при изработката на летните гуми на SYRON се използват много по-олекотени материали, което свежда тежестта на летните гуми до минималното . Това дава възможност за по-мащабен пробег и по-малък разход на гориво.

Повече за  летни гуми 1
Повече за летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират прекрасно сцепление и подвижност и гарантират по-скоростно преминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и незасъхнало; по-мащабни външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които скъсяват спирачния път, главно при значителна скорост; пластична нишка на коланите, които осигуряват по-доброкачествена обратна връзка с шосето и точно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, щом като става въпрос за сцепление и точност на шофирането – това ги превръща в чудесен избор за ситуации , в които се иска висшо представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират ангажимента на търговеца да създава увлекателно чувство от движението . Гамата обхваща обхват от 17 инча до 21 инча.

Вземете летни гуми 2
Вземете летни гуми

Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават големи улеи за отстраняване на водата и проводници по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този вид летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от сигурност при опасни обстоятелства.

Летни гуми от SYRON

Не е необходимо да се питате или тревожите за това какъв тип летни гуми да предпочетете , тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON притежават безкрай предимства приоритети на съответните условия пред другите конкуренти. Очебийно е , че нерядко на пътната лента има възможност да се зародят внезапни и лоши ситуации.

Невероятни летни гуми 3
Невероятни летни гуми

Вещите лица от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме наоколо , за да ви дадем редица добри избори, и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-удобния и леснопостижим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от оторизираните ни сервизи, налични на територията на цялата държава .

Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-солидна смес на предпазителя и вече помената технология за спомагателно охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за голяма скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни ленти .

Летни гуми от набора на холдинга Maxxis

Maxxis е една от най-значимите и сполучливи марки в интернационален аспект . Още от създаването си през 1967 година, компанията се развива непрестанно съобразно на-новите технологии и направления на пазара, за да подсигури удобството и безопасността на шофьорите. Различните разновидности  летни гуми на Maxxis са съставени от специфични характеристики и плюсове . Някои от летните гуми са със специална структура , която ги превръща в особено стабилни , и имат сравнително дълговременен живот, дори и при неправилно изхабяване. При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите тръби и раменните повърхности подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и солидността на пресечен терен.

Каталог летни гуми 4
Каталог летни гуми

Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три главни надлъжни тръби върху предпазителя, които подобряват отводнението и карането по марка настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което ограничава звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така усъвършенства сцеплението при навлажнена настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра от своя страна подобряват стабилността при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Главните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, ограниченото ползване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни шосета . Летните гуми подсигуряват наложителната продуктивност при  всички без изключение режими на потребление.

Вижте каталога ни с летни гуми 5
Вижте каталога ни с летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за нашата страна и ви предлагаме редица елитни и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-предпочитаните летни гуми 6
Най-предпочитаните летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 7
Най-добрите на пазара летни гуми
Най-добрите оферти за летни гуми 8
Най-добрите оферти за летни гуми
Информация за летни гуми 9
Информация за летни гуми

Сериозната значимост на летните гуми
Летни гуми SYRON – спомагателни предимства
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни неща относно създателя Dunlop
Летни гуми от производителя SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от SYRON
Вещите лица от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за вашата кола
Летни гуми от набора на холдинга Maxxis
Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech
И накрая

You must be logged in to post a comment