• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Професионални мнения при купуването на винтоверт

Професионални мнения при купуването на винтоверт

admin / December 5, 2018

Професионални мнения при купуването на винтоверт

Винтовертът е професионален инстрмент , който е широко необходим и използван в нашето съвремие . Винтоверът се употребява най-често с цел завъртване и развъртване на винтове или пробиване на дупки в точно определена плоскост. Съществува вероятност винтоверт да Ви е нужен както при ремонта у дома – при положение че сте човек, който се занимава професионално с изработката на мебели примерно, така и за осъществяване на някои много по-прости занимания в дома , като слагане на рамки със снимки , сглобяване на рафтове и други. В следващите редове ще Ви разкажем още малко за разнообразието от типове винтоверти, както и за стандартите при избора на необходимия Ви артикул от тази категория . В допълнение , ще узнаете защо купуването на винтоверти от Etools.bg е категорично най-удачната сделка за Вас.

Винтовертите за професионална употреба имат допълнителни удобства

Сред другите спомагателни удобства и екстри на качествените типа винтоверти за професионални цели могат да бъдат изброени бързите зарядни за приблизително тридесет минути , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-предпочитаните и търсени на пазара модела от конкретната подкатегория са от марките Bosch, DeWalt и Makita.

Защо да си купите винтоверт от нашия магазин?

По нещо за всеки – в голямата и разнообразна категория от винтоверти, които могат да бъдат намерени в електронния магазин Etools.bg, всеки един ползвател би могъл да намери най-подходящия артикул за своите нужди и предпочитания. Независимо дали се нуждаете винтоверт от чуждестранна марка , употребяван за професионални цели , или само такъв , който да експлотирате в склада си, Etools.bg е най-доброто решение за Вас .

Информация за винтоверт 1
Информация за винтоверт

Трябва да разберете с колко батерии работи винтоверта

Батерии – батериите играят голяма дейност при селекцията на точно определен тип от раздел „Винтоверти“. Първо се гледа бройката на батериите. Съвсем естествено винтовертите с две батерии са много лесни за употреба и разрешават с тях да се прилага дейност по-голям участък от време , преди да се наложи ново захранване. Именно заради това необходимо е и капацитетът на конкретната батерия, като тези с по-мощни капацитети са за предпочитане . Зaхранването или волтажа на една батерия пък се определя от количеството на клетките в пакета на батерията. Една клетка се измерва на 3,6 V , така че с толкова се увеличава общият волтаж при всяка понтатъшна прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Ударните винтовери – верният съветник на добрия майстор

Ударни винтоверти – интересното при тях е, че са предназначени основно за работа с професионална цел . Ударните винтоверти нямат регулатор за въртящия етап, но за сметка на това притежават осезаемо по-голям максимален въртящ момент , стигащ до нива около 900 нанометъра. С помощта на ударните винтоверти отвиването и завиването на немалки и източени винтове става още по-ефикасен и безпроблемен процес . Това се осъществява чрез точно определения механизъм на удряне, оказващ странични удари , носещ името още тангенциален удар. Не бива да прави грешка с „Ударния режим“ при широко разпространените акумулаторни винтоверти, който наподобява този на бормашината – с посока напред назад, даващ условие на винтоверта да пробива неголеми отвори в тухла и бетон .

Нашият каталог с винтоверт 2
Нашият каталог с винтоверт

Винтовертите с кабел са най-необходими при ремонта у дома

Винтоверти с кабел – прилагането на винтовертите с кабел е концентрирана преди всичко в домашни помещения , поради твърдението, че самият кабел ограничава разстоянията , на които се дупуска да се работи с тях. Основополагащо предимство са достъпните им парични измерения спрямо тези на акумулаторните винтоверти. За да уравновесат намалената подвижност на кабела, някои потребители избират винтоверти с по-големи кабели – до 6 м, които предоставят още по-голяма свобода при експлотация.

В нашия магазин по всяко време ще намерите помоции

Регулярни промоции и намаления – екипът от Etools.bg редовно предлагаме намаления и атракционни акции за част от продуктите в интернет магазина ни. Информирайте се редовно за акциите ни и ще имате късмет да си купите с качествен и надежден винтоверт на много приемлива за Вас стойност.

Информация за винтоверт 3
Информация за винтоверт

Скоростта на винтоверта също от значение

Скорост – бързината на приложение на винтовертите се характеризира от броя на оборотите в минута . Подобрените модели винтоверти предоставят възможност за включване на два различни оборота, според конкретната приложение или предназначение. Обикновено главната скорост на тези винтоверти се експлотира за по-мощни и съответно трудни за завиване рапидки. Погледнато иначе, втората скорост се употребява за неголеми болтове . При нея се постига висок брой обороти в минута и разбираемо бързо и безпроблемно завинтване на определените рапидки.

Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите за домашно приложение

Професионалните винтоверти често са и с по-висока ефикасност в сравнение със стандартните такива. Въпросните мощности се нареждат в диапазона 60–70 Nm , докато при моделите, приложими вкъщи, са между двадесет и тридесет Nm . Най-често използваните батерии са литиево-йонните, които осигуряват по-голям удобство при експлотация . Литиево – йонните батерии биха могли да бъдат захранвани в удобен за Вас момент , като няма да е необходимо да чакате падането им до край , за да осъществите таково захранване.

Най-добрите оферти за винтоверт 4
Най-добрите оферти за винтоверт

Осигуряваме подкрепа и съдействие при търсенето на винтоверт

Подкрепа и насоки – екипът с готовност ще Ви окаже съдействие с всичко, от което имате нужда в процеса по търсене на най-подходящия за Вашите нужди винтоверт. Бихте могли да се свържете с тях по телефон или електронен адрес , и да получите насоки и полезни сведения относно подбраните от Вас типа от категория „Винтоверти“.

Погледнете и всички наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Повече за винтоверт 5
Повече за винтоверт
Най-добрите оферти за винтоверт 6
Най-добрите оферти за винтоверт
Вземете винтоверт 7
Вземете винтоверт
Типове винтоверт 8
Типове винтоверт
Нашият каталог с винтоверт 9
Нашият каталог с винтоверт

Винтовертите за професионална употреба имат допълнителни удобства
Защо да си купите винтоверт от нашия магазин?
Трябва да разберете с колко батерии работи винтоверта
Ударните винтовери – верният съветник на добрия майстор
Винтовертите с кабел са най-необходими при ремонта у дома
В нашия магазин по всяко време ще намерите помоции
Скоростта на винтоверта също от значение
Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите за домашно приложение
Осигуряваме подкрепа и съдействие при търсенето на винтоверт

You must be logged in to post a comment