• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Реално за какво работят мотофрезите?

Реално за какво работят мотофрезите?

admin / February 1, 2019

Реално за какво работят мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са обработващи земята машини, служещи за разрохкване на вече изорана почва. Този метод е познат като фрезоване и при него в действителност останалите големи буци се раздробяват на изключително малки парчета . По настоящем мотофрези се ползват както в обширни земеделски площи , така и в градини на къщи и дворове . В редовете по-нататък в информационния текст ще обобщим отличителните белези за тяхната класификация и специалните детайли на индивидуалните видове от вашата група стоки . Освен това , ще бъдат дадени съществените критерии , които е необходимо да се имат предвид избирайки удачни и подходящи мотофрези.

Това е мястото където ще се натъкнете на широк избор на мотофрези

В Мотофрези ООД имате свободата да правите подбор сред поредица от марки и модели мотофрези. В това число големи, средни и малки, такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Широката и разнообразна палитра от мотофрези, продавани в Мотофрези ООД, ще ви предостави шанс да изберете най-точния и подходящ артикул за личните ви нужди и изисквания.

Скоростна куриерска дейност по доставянето на до вас на – мотофрези

Куриерската дейност на мотофрези и каквито и да е било други продукти от каталога на Мотофрези ООД се отличават с достатъчно коректност и скоростно изпълнение. Често осъществяването се извършва в рамките на 1 делничен ден. Главно за мотофрезите би било полезно предварително да се разберете относно заплащането на транспорта , защото тя е възможно да се получи прекалено голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. По-скоро ви наставляваме да посочите доставката да се осъществи до офис на куриер, откъдето може да се вземе . Различието в заплащането е възможно да е доста голяма.

Разновидности от мотофрези 1
Разновидности от мотофрези

Критерии по време на избиране на мотофреза

Съществуват няколко основни компонента , на които е потребно да обърнете внимание при избора на стока от категория „Мотофреза“. Между въпросните предпоставки са ширината на обработваемата територия, която искате обработвате , разбира се и дали имате инвентар към уреда . Вижте най-ценната база знания обвързана с характерните предпоставки :

– територия на земеделската земя – практически големината на земеделската площ е едно от първите съобразности, които се вземат под око подбирайки мотофреза. Няма как да не е важно дали ще използвате мотофрезата само в домашния двор и градината си или пък се нуждаете от нея и за още по-завидни като площ земеделски земи . В първоначалния тип имате опцията да си позволите да се спрете на мотофреза с по-лека мощност и работна ширина, докато във вторият наложително машината да спада към по-високите равнища. Най-често големите мотофрези биха могли оптимално ефективно и с резултативност да изпълняват функциите на малките такива, само че противоположният процес е почти невъзможен .

– разполагане с инвентар – разполагането с инвентар към мотофрезата е следващ проблем, на който е добре да се спрете . Принципно малките мотофрези и такива с електрически двигател не са пригодни за добавка на прикачен инвентар, а са ограничени главно в разрохкването на почвата . При условие, че искате към новата ви мотофреза да закачите плуг за оране, ремарке и т.н., посочете тип, който би могъл да ви осигури подобна опция. Това са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Разберете дали към вашия модел може да бъде добавен инвентар.

– брой скорости – и не на последен план, броят скорости, които притежава уредът, също е от съществено значение за успеха на работата ви с него. В случай, че ще използвате мотофрезата за много разнообразни действия, тогава ви препоръчваме да заложите на уред с повече скорости. Малките скорости ще ви позволят например да извършвате бразденето по-детайлно , също и да транспортирате земеделската си реколта.

Изключително добри мотофрези 2
Изключително добри мотофрези

При какви необходимости са предпочитани малки мотофрези

Имат се предвид мотофрези, с работна ширина попадаща в интервала между 30 и 40 см. Площите , в които в най-много случаи се ползват малките мотофрези, са алеи с цветя , лехи и площи със посадени малки дръвчета. В продажба се предлагат оферти от тази група с електрически и двутактови двигатели.

Изключително добри мотофрези 3
Изключително добри мотофрези

В кои условия е хубаво да използвате големи мотофрези

Масовото название на фрезата, идваща от тази група , е мотоблок. Мотофреза, с ширина на работа е над 100 см. В тази гама мотофрези съществува възможност да бъдат добавени други инвентари , като примерно плуг за оране или пък ремарке.

Характеристики мотофрези използващи електрически двигател

Mотофрезите с електрически двигатели принципно развиват понижена мощност . Техните основни положителни качества са основани в тяхната олекотеност и ниските нива на издавания шум. На фона на това обаче при използването им е е потребно електричество и тази предпоставка задава някои ограничения на пространството . Площта на обработваемата земя с мотофрезите с електрически двигател , има връзка с дължината на кабела за захранване. Поради този факт приложението на уредите с електрически двигател има връзка най-вече със по- малките земеделски площи, както и с домашните дворове и градини.

Нашият каталог с  мотофрези 4
Нашият каталог с мотофрези

Запознайте се с създадените от нас промоционални оферти на мотофрези

В Мотофрези ООД непрекъснато са налице оферти и ниски цени за машини от различни категории. При условие, че следите редовно тези предложения и намаления, сто процента ще успеете да намерите добра и сигурна мотофреза на истински изгодна за вас цена.

Мотофрези и други полезни асортименти за поддръжка и обзавеждане

Не подминавайте шанса да потърсите и следващите раздели в магазина ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Голямо разнообразие от мотофрези 5
Голямо разнообразие от мотофрези
Огромно разнообразие от мотофрези 6
Огромно разнообразие от мотофрези
Вижте нашите мотофрези 7
Вижте нашите мотофрези
Изберете от нашите мотофрези 8
Изберете от нашите мотофрези
Най-добрите мотофрези 9
Най-добрите мотофрези
Оферти за  мотофрези 10
Оферти за мотофрези

Това е мястото където ще се натъкнете на широк избор на мотофрези
Критерии по време на избиране на мотофреза
При какви необходимости са предпочитани малки мотофрези
В кои условия е хубаво да използвате големи мотофрези
Характеристики мотофрези използващи електрически двигател
Запознайте се с създадените от нас промоционални оферти на мотофрези
Мотофрези и други полезни асортименти за поддръжка и обзавеждане

You must be logged in to post a comment