• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Реално за какво работят мотофрезите?

Реално за какво работят мотофрезите?

Реално за какво работят мотофрезите?

Мотофрези наричани още мотокултиватори са обработващи земята машини, служещи за разрохкване на вече изорана почва. Този метод е познат като фрезоване и при него в действителност останалите големи буци се раздробяват на изключително малки парчета . По настоящем мотофрези се ползват както в обширни земеделски площи , така и в градини на къщи и дворове . В редовете по-нататък в информационния текст ще обобщим отличителните белези за тяхната класификация и специалните детайли на индивидуалните видове от вашата група стоки . Освен това , ще бъдат дадени съществените критерии , които е необходимо да се имат предвид избирайки удачни и подходящи мотофрези.

Това е мястото където ще се натъкнете на широк избор на мотофрези

В Мотофрези ООД имате свободата да правите подбор сред поредица от марки и модели мотофрези. В това число големи, средни и малки, такива с електрически двигател или пък с двигател с вътрешно горене. Широката и разнообразна палитра от мотофрези, продавани в Мотофрези ООД, ще ви предостави шанс да изберете най-точния и подходящ артикул за личните ви нужди и изисквания.

Скоростна куриерска дейност по доставянето на до вас на – мотофрези

Куриерската дейност на мотофрези и каквито и да е било други продукти от каталога на Мотофрези ООД се отличават с достатъчно коректност и скоростно изпълнение. Често осъществяването се извършва в рамките на 1 делничен ден. Главно за мотофрезите би било полезно предварително да се разберете относно заплащането на транспорта , защото тя е възможно да се получи прекалено голяма за доставки до малки населени места, до които куриерите нямат регулярни посещения. По-скоро ви наставляваме да посочите доставката да се осъществи до офис на куриер, откъдето може да се вземе . Различието в заплащането е възможно да е доста голяма.

Разновидности от мотофрези 1
Разновидности от мотофрези

Критерии по време на избиране на мотофреза

Съществуват няколко основни компонента , на които е потребно да обърнете внимание при избора на стока от категория „Мотофреза“. Между въпросните предпоставки са ширината на обработваемата територия, която искате обработвате , разбира се и дали имате инвентар към уреда . Вижте най-ценната база знания обвързана с характерните предпоставки :

– територия на земеделската земя – практически големината на земеделската площ е едно от първите съобразности, които се вземат под око подбирайки мотофреза. Няма как да не е важно дали ще използвате мотофрезата само в домашния двор и градината си или пък се нуждаете от нея и за още по-завидни като площ земеделски земи . В първоначалния тип имате опцията да си позволите да се спрете на мотофреза с по-лека мощност и работна ширина, докато във вторият наложително машината да спада към по-високите равнища. Най-често големите мотофрези биха могли оптимално ефективно и с резултативност да изпълняват функциите на малките такива, само че противоположният процес е почти невъзможен .

– разполагане с инвентар – разполагането с инвентар към мотофрезата е следващ проблем, на който е добре да се спрете . Принципно малките мотофрези и такива с електрически двигател не са пригодни за добавка на прикачен инвентар, а са ограничени главно в разрохкването на почвата . При условие, че искате към новата ви мотофреза да закачите плуг за оране, ремарке и т.н., посочете тип, който би могъл да ви осигури подобна опция. Това са по-мощните мотофрези или мотоблоци. Разберете дали към вашия модел може да бъде добавен инвентар.

– брой скорости – и не на последен план, броят скорости, които притежава уредът, също е от съществено значение за успеха на работата ви с него. В случай, че ще използвате мотофрезата за много разнообразни действия, тогава ви препоръчваме да заложите на уред с повече скорости. Малките скорости ще ви позволят например да извършвате бразденето по-детайлно , също и да транспортирате земеделската си реколта.

Изключително добри мотофрези 2
Изключително добри мотофрези

При какви необходимости са предпочитани малки мотофрези

Имат се предвид мотофрези, с работна ширина попадаща в интервала между 30 и 40 см. Площите , в които в най-много случаи се ползват малките мотофрези, са алеи с цветя , лехи и площи със посадени малки дръвчета. В продажба се предлагат оферти от тази група с електрически и двутактови двигатели.

Изключително добри мотофрези 3
Изключително добри мотофрези

В кои условия е хубаво да използвате големи мотофрези

Масовото название на фрезата, идваща от тази група , е мотоблок. Мотофреза, с ширина на работа е над 100 см. В тази гама мотофрези съществува възможност да бъдат добавени други инвентари , като примерно плуг за оране или пък ремарке.

Характеристики мотофрези използващи електрически двигател

Mотофрезите с електрически двигатели принципно развиват понижена мощност . Техните основни положителни качества са основани в тяхната олекотеност и ниските нива на издавания шум. На фона на това обаче при използването им е е потребно електричество и тази предпоставка задава някои ограничения на пространството . Площта на обработваемата земя с мотофрезите с електрически двигател , има връзка с дължината на кабела за захранване. Поради този факт приложението на уредите с електрически двигател има връзка най-вече със по- малките земеделски площи, както и с домашните дворове и градини.

Нашият каталог с  мотофрези 4
Нашият каталог с мотофрези

Запознайте се с създадените от нас промоционални оферти на мотофрези

В Мотофрези ООД непрекъснато са налице оферти и ниски цени за машини от различни категории. При условие, че следите редовно тези предложения и намаления, сто процента ще успеете да намерите добра и сигурна мотофреза на истински изгодна за вас цена.

Мотофрези и други полезни асортименти за поддръжка и обзавеждане

Не подминавайте шанса да потърсите и следващите раздели в магазина ни като:

резачки
винтоверт
ъглошлайф
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Голямо разнообразие от мотофрези 5
Голямо разнообразие от мотофрези
Огромно разнообразие от мотофрези 6
Огромно разнообразие от мотофрези
Вижте нашите мотофрези 7
Вижте нашите мотофрези
Изберете от нашите мотофрези 8
Изберете от нашите мотофрези
Най-добрите мотофрези 9
Най-добрите мотофрези
Оферти за  мотофрези 10
Оферти за мотофрези

Това е мястото където ще се натъкнете на широк избор на мотофрези
Критерии по време на избиране на мотофреза
При какви необходимости са предпочитани малки мотофрези
В кои условия е хубаво да използвате големи мотофрези
Характеристики мотофрези използващи електрически двигател
Запознайте се с създадените от нас промоционални оферти на мотофрези
Мотофрези и други полезни асортименти за поддръжка и обзавеждане

You must be logged in to post a comment