• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Възстановяване на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Възстановяване на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Възстановяване на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Цялостното освежаване на визията на кожата днес е възможно при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са на разположение за вас . микронидлинг възстановяването е в най-малка степен проникващ начин за премахване на проблемните области от лицевия овал , като омекотява видимите вълнообразни линии и дъги , привеждайки в действие регенеративните процеси в епидермиса и дермата и ускоряване на създаването на колаген.

Какво представлява ООД микронидлинг?

Впечатляващите следствия , които новоразработената и успешна микронидлинг терапевтична техника – ООД постига , са обусловени от многорежимното дело на апарата , съвместяващ микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED светлина . ООД заличава фините вълни и криви по кожата , обозримо я стяга и изправя , стеснява порестите области ,като в същото време обезоръжава белезите от акне , съществуващо акне и някои пигменти. Микронидлингът е извънболнична кожна практика, което означава , че при тази терапия не се осъществява намеса на хирурзи ,както и съответните неудобства .

Как функционира ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг включва прилагането на LED светлини в синьо и червено . Синята светлина заличава заразата , предизвикваща гнойно замърсяване при акне , докато в същото време червената светлина задейства клетъчните частици да изграждат структурен белтък, като това усъвършенства градежа и тена на кожата . Благодарение на своя минимално инванзивен подход , микронидлинг интервенцията не е свързана с обезпокояващ ефект .

Информация за микронидлинг 1
Информация за микронидлинг

Защо микронидлинг процедурата с ООД се доказа като безобидна?

С приключването на намесата се допуска появяването на зачервяване на обработения участък , обаче то се стопява след кратък период от време . Микронидлинг третирането в общия случай не предизвиква други неприятни последици и освен това води до очаквано високи резултати при всецялото възстановяване на кожния слой . От важно значение за безвредната микронидлинг терапия се оказва видът на вкарваните в употреба технологични съоръжения. В дерматологичен център ООД ние, неговите служители разчитаме на ООД – гарантиран със сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг процедура, който покрива сериозните норми на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Американските Щати. Изпитана и удостоверено успешна , микронидлинг манипулацията ООД не крие рискове за здравословното състояние ,а дори обратно – тя е надежден начин за подновяване на сияйната външност на кожния слой .

При неглижиране на напътствията на кожния лекар след микронидлинг процедурата е възможно да се покажат по-устойчиви във времето порозовявания и подпухнали места . Щом съзрете нещо такова , което ви притеснява , на момента се допитайте до своя дерматолог .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 2
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Преимуществата на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг терапия представлява модерен начин за пълно освежаване на кожния слой. Измежду най-важните преимущества стои фактът , че може да влезе в употреба не само за слабостите на лицевия образ , но също така и за козметично обработване на белези в областта на фигурата . С помощта на микронидлинг процедурата кожната повърхност в третирания ареал се превръща в еластична , обогатена с нужната влага и съхранена . Практиката е кратка , минимално дискомфортна и без рекреационен период . Областта, която ще се повлиява се третира посредством местна упойка ,наподобяваща паста , която се полага двадесет минути до половин час преди началото на микронидлинг терапията и осигурява възможно най-голям уют .

Колко намеси са потребни и кога е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?

Микронидлинг терапията се отличава с/със славата на една от най-дълготрайните действия по възобновяване на кожата . Нейният резултат е възможно да продължи до година . Постиженията на микронидлинга са видими с невъоръжено око веднага след началната манипулация , като при това за възможно най-добри постижения са препоръчителни 3-4 терапии ,съгласно състоянието на вашия дерматологичен слой . Радиочестотната микронидлинг намеса с ООД може да се вкара в приложение без да се съобразявате с/със сезона .

Времето, нужно за микронидлинг манипулацията се колебае между трийсет-четиридесет минути ,а скоро след терапията ще бъде възможно да насочите поглед без затруднения към всекидневните си задължения .

Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 3
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

Какво да правим, за да избегнем нежелани ефекти след микронидлинга?

С края на работещата на високи честоти микронидлинг процедура е наложително да спазвате напътствията на вашия специалист по кожни заболявания , за да постигнете максимален ефект и освен това да предотвратите появата на нежелани косвени реакции .

При погрешно третиране на дерматологичния слой след микронидлинг биха могли да се появят косвени реакции . За да не стигате до тях , ние, екипът на ООД даваме следните препоръки :

– Да се избягва употребата на груби отстраняващи замърсяванията гелове

– Да се внимава с облъчването от агресивна слънчева светлина

– 24 ч след финала на процедурата да не се слага макиаж и козметични средства , освен ако вашият специалист по дерматология не ви е посъветвал друго нещо

– Вечерното време след практиката се разрешава да се използва единствено серумна течност

– Да не се практикува спорт в деня, определен за терапията

– Да не се правят разтривки, бани под пара и сауни от пет до седем дни след микронидлинг терапията

– Възможно е в третираната местност да се образуват гнойни мехурчета , които ще се заличат в период от 5 до 7 дни след микронидлинг терапията

– При наличието на събитие или условие , което Ви тревожи в срок от две-три денонощия след процедурата и считате , че е следствие от нея , моля, осъществете контакт с нас

Защо да изберем  микронидлинг 4
Защо да изберем микронидлинг

За кой тип кожна тъкан е най-удачна микронидлинг процедурата ?

Посредством микронидлинг обработката цялостният изглед на кожната обвивка става по-добър , поради стимулираното изграждане на колагенов белтък. Стимулацията е уместна за всеки вид кожна тъкан , като това я превръща в удачен ход за клиенти , които желаят да отстранят недостатъците от лицето си и да заблестят със здравина и еластичност.

За кого е подходяща микронидлинг намесата ?

Радиовълнистата микронидлинг намеса с ООД създава впечатляващи поледици при, както споменахме , всички типове кожа и се доказа като приложима при несъвсем, но в голяма степен всяка възраст . Използва се при повърхностни следи от себумни мехурчета, активно гнойно възпаление , разтеглени празнини , деликатни бръчки , петна и загубила младежкия си блясък кожна покривка . С помощта на козметичната намеса се подсилва текстурата на епидермиса и дермата , неправилната покривка се коригира , а лицевата плоскост се запазва .

Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 5
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

Напред към микронидлинга! В този момент !

Потърсете разговор с дерматологичен специалист от ООД и се консултирайте по онези запитвания , които не са ви ясни докрай. Понякога уточняващият разговор със специалист с нужното образование и опит се оказва възлов при осъществяването на решение за действие . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Оферти за микронидлинг 6
Оферти за микронидлинг
Оферти за микронидлинг 7
Оферти за микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 8
Защо да изберем микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 9
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 10
Защо да изберем микронидлинг

Какво представлява ООД микронидлинг?
Как функционира ООД микронидлинг?
Защо микронидлинг процедурата с ООД се доказа като безобидна?
Преимуществата на ООД микронидлинг
Колко намеси са потребни и кога е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?
Какво да правим, за да избегнем нежелани ефекти след микронидлинга?
За кой тип кожна тъкан е най-удачна микронидлинг процедурата ?
За кого е подходяща микронидлинг намесата ?
Напред към микронидлинга! В този момент !

You must be logged in to post a comment