• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Възстановяване на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Възстановяване на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

admin / January 3, 2019

Възстановяване на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Цялостното освежаване на визията на кожата днес е възможно при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са на разположение за вас . микронидлинг възстановяването е в най-малка степен проникващ начин за премахване на проблемните области от лицевия овал , като омекотява видимите вълнообразни линии и дъги , привеждайки в действие регенеративните процеси в епидермиса и дермата и ускоряване на създаването на колаген.

Какво представлява ООД микронидлинг?

Впечатляващите следствия , които новоразработената и успешна микронидлинг терапевтична техника – ООД постига , са обусловени от многорежимното дело на апарата , съвместяващ микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED светлина . ООД заличава фините вълни и криви по кожата , обозримо я стяга и изправя , стеснява порестите области ,като в същото време обезоръжава белезите от акне , съществуващо акне и някои пигменти. Микронидлингът е извънболнична кожна практика, което означава , че при тази терапия не се осъществява намеса на хирурзи ,както и съответните неудобства .

Как функционира ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг включва прилагането на LED светлини в синьо и червено . Синята светлина заличава заразата , предизвикваща гнойно замърсяване при акне , докато в същото време червената светлина задейства клетъчните частици да изграждат структурен белтък, като това усъвършенства градежа и тена на кожата . Благодарение на своя минимално инванзивен подход , микронидлинг интервенцията не е свързана с обезпокояващ ефект .

Информация за микронидлинг 1
Информация за микронидлинг

Защо микронидлинг процедурата с ООД се доказа като безобидна?

С приключването на намесата се допуска появяването на зачервяване на обработения участък , обаче то се стопява след кратък период от време . Микронидлинг третирането в общия случай не предизвиква други неприятни последици и освен това води до очаквано високи резултати при всецялото възстановяване на кожния слой . От важно значение за безвредната микронидлинг терапия се оказва видът на вкарваните в употреба технологични съоръжения. В дерматологичен център ООД ние, неговите служители разчитаме на ООД – гарантиран със сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг процедура, който покрива сериозните норми на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Американските Щати. Изпитана и удостоверено успешна , микронидлинг манипулацията ООД не крие рискове за здравословното състояние ,а дори обратно – тя е надежден начин за подновяване на сияйната външност на кожния слой .

При неглижиране на напътствията на кожния лекар след микронидлинг процедурата е възможно да се покажат по-устойчиви във времето порозовявания и подпухнали места . Щом съзрете нещо такова , което ви притеснява , на момента се допитайте до своя дерматолог .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 2
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Преимуществата на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг терапия представлява модерен начин за пълно освежаване на кожния слой. Измежду най-важните преимущества стои фактът , че може да влезе в употреба не само за слабостите на лицевия образ , но също така и за козметично обработване на белези в областта на фигурата . С помощта на микронидлинг процедурата кожната повърхност в третирания ареал се превръща в еластична , обогатена с нужната влага и съхранена . Практиката е кратка , минимално дискомфортна и без рекреационен период . Областта, която ще се повлиява се третира посредством местна упойка ,наподобяваща паста , която се полага двадесет минути до половин час преди началото на микронидлинг терапията и осигурява възможно най-голям уют .

Колко намеси са потребни и кога е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?

Микронидлинг терапията се отличава с/със славата на една от най-дълготрайните действия по възобновяване на кожата . Нейният резултат е възможно да продължи до година . Постиженията на микронидлинга са видими с невъоръжено око веднага след началната манипулация , като при това за възможно най-добри постижения са препоръчителни 3-4 терапии ,съгласно състоянието на вашия дерматологичен слой . Радиочестотната микронидлинг намеса с ООД може да се вкара в приложение без да се съобразявате с/със сезона .

Времето, нужно за микронидлинг манипулацията се колебае между трийсет-четиридесет минути ,а скоро след терапията ще бъде възможно да насочите поглед без затруднения към всекидневните си задължения .

Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 3
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

Какво да правим, за да избегнем нежелани ефекти след микронидлинга?

С края на работещата на високи честоти микронидлинг процедура е наложително да спазвате напътствията на вашия специалист по кожни заболявания , за да постигнете максимален ефект и освен това да предотвратите появата на нежелани косвени реакции .

При погрешно третиране на дерматологичния слой след микронидлинг биха могли да се появят косвени реакции . За да не стигате до тях , ние, екипът на ООД даваме следните препоръки :

– Да се избягва употребата на груби отстраняващи замърсяванията гелове

– Да се внимава с облъчването от агресивна слънчева светлина

– 24 ч след финала на процедурата да не се слага макиаж и козметични средства , освен ако вашият специалист по дерматология не ви е посъветвал друго нещо

– Вечерното време след практиката се разрешава да се използва единствено серумна течност

– Да не се практикува спорт в деня, определен за терапията

– Да не се правят разтривки, бани под пара и сауни от пет до седем дни след микронидлинг терапията

– Възможно е в третираната местност да се образуват гнойни мехурчета , които ще се заличат в период от 5 до 7 дни след микронидлинг терапията

– При наличието на събитие или условие , което Ви тревожи в срок от две-три денонощия след процедурата и считате , че е следствие от нея , моля, осъществете контакт с нас

Защо да изберем  микронидлинг 4
Защо да изберем микронидлинг

За кой тип кожна тъкан е най-удачна микронидлинг процедурата ?

Посредством микронидлинг обработката цялостният изглед на кожната обвивка става по-добър , поради стимулираното изграждане на колагенов белтък. Стимулацията е уместна за всеки вид кожна тъкан , като това я превръща в удачен ход за клиенти , които желаят да отстранят недостатъците от лицето си и да заблестят със здравина и еластичност.

За кого е подходяща микронидлинг намесата ?

Радиовълнистата микронидлинг намеса с ООД създава впечатляващи поледици при, както споменахме , всички типове кожа и се доказа като приложима при несъвсем, но в голяма степен всяка възраст . Използва се при повърхностни следи от себумни мехурчета, активно гнойно възпаление , разтеглени празнини , деликатни бръчки , петна и загубила младежкия си блясък кожна покривка . С помощта на козметичната намеса се подсилва текстурата на епидермиса и дермата , неправилната покривка се коригира , а лицевата плоскост се запазва .

Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 5
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

Напред към микронидлинга! В този момент !

Потърсете разговор с дерматологичен специалист от ООД и се консултирайте по онези запитвания , които не са ви ясни докрай. Понякога уточняващият разговор със специалист с нужното образование и опит се оказва възлов при осъществяването на решение за действие . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Оферти за микронидлинг 6
Оферти за микронидлинг
Оферти за микронидлинг 7
Оферти за микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 8
Защо да изберем микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 9
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 10
Защо да изберем микронидлинг

Какво представлява ООД микронидлинг?
Как функционира ООД микронидлинг?
Защо микронидлинг процедурата с ООД се доказа като безобидна?
Преимуществата на ООД микронидлинг
Колко намеси са потребни и кога е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?
Какво да правим, за да избегнем нежелани ефекти след микронидлинга?
За кой тип кожна тъкан е най-удачна микронидлинг процедурата ?
За кого е подходяща микронидлинг намесата ?
Напред към микронидлинга! В този момент !

You must be logged in to post a comment