• info[at]asiathemes[dot]com
  • (2)245 23 68

Видове интериорни бои и характерните им свойства

Видове интериорни бои и характерните им свойства

admin / October 28, 2018

Видове интериорни бои и характерните им свойства

За избора на интериорни бои и създаването на обстойна концепция, преди това е препоръчително добре да се запознаете с пазара и какви типове интериорни бои можете да закупите . Дали стените ви да бъдат бляскави с металически отблясъци , да изглеждат сатенено изящни, закачливи плътни пастели или пък приличащи на венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Създайте си визия какви стени желаете . Интериорният дизайн е съвкупност от творчеството грижа за направа на по-добри условия за живот. По начина, по който хората прогресират , израстват и променят така и пространствата , които обитават изпитват необходимост редовно от нещо променящо , в течение с новостите . Първоначалната стъпка в ремонта на постройките е подбора на нов цвят интериорни бои за зида . Винаги се оказва не просто най- трансформиращия фактор , а и базата за осъществяване на нов вътрешен дизайн. Значително важно е да разбирате , че освен добрите творчески решения и прецизното изпълнение на плана от голямо значение е и марката на боите . Capbg от пет години разпространява на българския пазар италиански бояджийски материали , с добро име и качество. Материалите им са достъпни в значителен брой вериги ремонтни магазини в България , а през последните две години търговските им обмени нарастват двойно . Компанията е в готовност да ни покаже разнообразен асортимент за който и да е тип пространство.

Класа в дизайна

Личностните ни настроения и вълнения са определящи в едновременно уникалността ни в живота, така и тоналността във вътрешния дизайн . Детайлите на различните здания изискват различни цветови шарки . В дневната изкарваме най-много време с най-близките си . Леките интериорни бои са най-препоръчвани и ползвани. Детската спалня може да бъде с интерактивен вид . Наситените и интригуващи нюанси привличат светлината , тоест ако се нуждаете от дневната светлина тези цветове ще пасват безупречно във личната ви стая. Естествено местата, в които прекарваме нощта, минава най-дълъг период от денонощието. Поради това се налага тоновете да са в унисон с личностните ни характеристики . Червените нюанси най-вече се отличават гореща кръв, бодрост и динамика. Необичайно решение за лична употреба , използвани повече за обзавеждане на барове. Виолетовото означава тайнственост, страст и извисеност . Прекрасни за ползване интериорни бои за спални , също и за спортни съоръжения . Синият нюанс създава доверие, правда и яснота . Зеленото се определя като майката Земя, растеж и здраве. Поражда чувство за мечтателност и баланс. Добра боя за обзавеждането на всекидневни , работни сгради , училищни сгради . Жълтите багри означават наслада , обнадежденост , духовно извисяване , просветление . Прилягащи на хора с усмихнато настроение в топлите наситени разновидности . По-тъмните бежово кафяви бои постигат класа и високо качество в обзавеждането на интериора.

 интериорни бои 1
интериорни бои

Спокойно настроение с дишащите бои

Дишащата боя е разпространена популяризираща се иновация , заради високо издържания визуален стил, който постига . Тоновете на цветовете се обливат в мекостта , неангажиращи окото и даващи воля на ума . Този тип е добра за ремонт в постройки , в които се разполагаме . Разлагането с четка е по лесно от всичко . Стените работени с дишащи интериорни бои, трудно се замърсяват и са удобни за чистене от прахоляк и изцапвания.

Видове интериорни бои 2
Видове интериорни бои

Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?

Ако предпочетете четка за поставянето на интериорни бои, е нужно да се да се предпазите от възможността от изцапване. Нанасянето на материал трябва да започва от тавана. Покрийте с найлон тавана и пода, за да не се зацапат . Пистолетът също винаги е практичен начин , най-вече използван в интериорната визия на стари пространства . Разнася боята равномерно , което довежда до понижен разход на багрила . Наложително е плътно предпазване на околните предмети , поради тази причина не се препоръчва за ремонт на нови сгради .

Най-добрите интериорни бои 3
Най-добрите интериорни бои

Крещящо новият продукт Енканто

Категорична актуалност в интериорните бои в Италия е Енканто. Направена на базата на вода и с трансформиращи се от светлината цветови тоналности. Употребява се в множество сгради , с оглед на кадифения стил , който се получава. Боите Енканто са иновативно решение интериорни бои, точно сега навлизаща на българския пазар.

Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към намазването на материала, на който сме се спрели е добре да направите грундиране. Така създавате върху стената една изравнена основа за действие като заличава грапавите и хлътнали части. Осигурява еднаква поглъщаемост и по-удобно и пестеливо замазване на интериорна боя. Грундирането стопира водата да се абсорбира в основата, точно поради тази причина играе от първостепенна важност за укрепването на стените. От голямо значение е освен визуална наслада , зидовете ни да ни гарантират безопасна среда . Грунда се размазва по цялата стенна плоскост. Изчаква се да изсъхне два – три часа. Можем да пристъпим към нанасянето на интериорни бои, когато основата е издръжлива на драскане.

Декоративен ефект

Класически все още са декоративните интериорни бои. С сияещ ефект комбиниран с фин кварцов пясък се трансформира не просто във фон, а и в уникален орнамент на интериорния вид на вашия дом. Отличаваща се с висока твърдост , получаваща се чрез пречупващите си частици. Материала на багрилната консистенция я превръща в добра за шлайфане и полиране. Перленият ефект стои прекрасно съчетан с обзавеждане в златисто и сребристо .

Най-добрите интериорни бои 4
Най-добрите интериорни бои

Какво още в Capbg

Не се замисляйте дали да погледнете разновидностите на Capbg за екстериорни бои за стени , които са способни да финализират цялостната визия за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Вижте нашите интериорни бои 5
Вижте нашите интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 6
Изключително добри интериорни бои
Видове интериорни бои 7
Видове интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 8
Огромно разнообразие от интериорни бои
Качествени интериорни бои 9
Качествени интериорни бои
Типове интериорни бои 10
Типове интериорни бои
Каталог интериорни бои 11
Каталог интериорни бои

Класа в дизайна
Спокойно настроение с дишащите бои
Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?
Крещящо новият продукт Енканто
Преди да започнем с нанасянето на интериорни бои
Декоративен ефект
Какво още в Capbg

1 Comment

    • adminPosted on : June 7, 2020 at 5:27 pm

      Сами ли да си направим дизайна или да се доверим на интериорен дизайнер? Да постигнем приятна и уютна атмосфера в интериорния дизайн далеч не е лесна задача. Не разполагайте в къщите си нищо, за което не знаете, че е полезно или вярвайте, че е красиво. Ние с готовност приемаме предизвикателствата! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

You must be logged in to post a comment